Кубрат Пулев ще се бие с Роберт Хелениус, с прякор

...
Кубрат Пулев ще се бие с Роберт Хелениус, с прякор
Коментари Харесай

Кобрата срещу Северния кошмар

Кубрат Пулев ще се бие с Роберт Хелениус, с прякор Северния призрачен сън, на 23 март в Лос Анжелис. Все още вървят договаряния сред двата щаба и борбата не е на 100 % сигурна, въпреки че е вписана в авторитетния боксов уебсайт воxrec.com
Финландецът е с 2 години по-малък от Кобрата, на 35. Има 26 победи, от които 13 с нокаут и една загуба. Северния призрачен сън превъзхожда Пулев с растежа си – 2 метра, до момента в който нашият е 194 см. Кубрат пък е с актив от 26 победи и една загуба и това ще е първият му конфликт от година и половина.
Ако се стигне до сделка, дуелът ще е подгряващ за реванша сред мексиканците Мигел Берчелт, първенецът на WBC в категория „ супер перо “, и Франсиско Варгас.

Пулев към този момент е в Щатите, където тренира. В края на предходната година той подписа контракт с американската промоутърска компания „ Топ сан “, чиито каузи движи една от най-влиятелните персони в сектора Боб Аръм.

А изданието World Boxing News излезе с версията, че Кобрата може да стане главен претендент за противник на международния първенец Антъни Джошуа. Причината е, че договарянията с възможните му съперници Дионтей Уайлдър, Тайсън Фюри Дилиън Уайт и Джарел Милър към този момент нямат триумф.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР