Кубрат Пулев ще продължи да бъде сред водещите боксьори в

...
Кубрат Пулев ще продължи да бъде сред водещите боксьори в
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев: Кобрата загуби заради коронавируса

Кубрат Пулев ще продължи да бъде измежду водещите боксьори в тежка категория и няма да се откаже от спорта. Това съобщи мениджърът на Кобрата Ивайло Гоцев пред " Скай Спортс ".

Според Гоцев, прекараният ковид е оказал въздействие върху положението на Кобрата, защото е била нарушена подготовката му, и точно това е повода да загуби от Антъни Джошуа.

" Думите на Пулев " Запомни кой съм аз " след дуела с Антъни Джошуа, демонстрират мощния дух на българския боксьор ", счита мениджърът.
Снимка: Lap.bg
" Той му сподели, че не е грохнал. Това означаваше " Запомни ме, ще се срещнем още веднъж ", сподели Гоцев.

" Не мога да приказвам за Ей Джей, само че познавам добре Кубрат. Той е наясно, че не завоюва единствено тъй като не беше в идеално положение ".

През декември Кобрата загуби от Антъни Джошуа в мача за международните трофеи по бокс в тежка катеогия в Лондон след нокаут в 9-ия рунд. След срещата в " Уембли арина " стана ясно, че българинът е прекарал COVID-19 няколко седмици по-рано.
Снимка: Lap.bg
" Той нямаше задоволително мощ тъкмо поради вируса. Нямаше естествена подготовка, даже точните спаринги. Това не са оправдания, а обстоятелствата. Когато разбрахме за вируса мислех, че си отиваме у дома, само че Кубрат отхвърли да се съобщи, той е войник ", сподели още мениджърът и добави, че рентгенът на Пулев е посочил, че той развива пневмония.

Гоцев счита, че Пулев е имал своите шансове и е посочил мощните си страни. " Знаем, че Антъни е мощен и доста подготовен, само че всякога, когато Кубрат съкратяваше дистанцията съумя да го разклати ".

В момента екипът на българина договаря с промоутъра Боб Аръм и " Топ ранк " за образуване на мач през юни. Гоцев призна, че по-късно се възнамерява и дуел против британец, най-вероятно Дилиън Уайт.
Снимка: Lap.bg
" Кубрат към момента води 2:1 против английски боксьори. Да не забравяме, че победи Дерек Чисора и Хюи Фюри, които аз считам за боксьори от международния хайлайф. Мач с Уайт ще бъде ужасно представление в бъдеще ", добави Гоцев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР