Кубрат Пулев ще бъде с уникален халат при излизането на

...
Кубрат Пулев ще бъде с уникален халат при излизането на
Коментари Харесай

Кобрата с уникален халат за боя с Фюри

Кубрат Пулев ще бъде с неповторим халат при излизането на кръга на следващия ден вечер против Хюи Фюри в „Арена Армеец“. Облеклото ще носи обичайни български шевици и бродерии, които носят символика да пазят своя собственик от злите сили. Одеждата е подарък на Кобрата от Христо Димитров, началник на отбор „ Българе “, а е направен от Цветомир Петков, дизайнер от Троян.
„ Винаги върша разнообразни неща, както и в този момент – съобщи Пулев пред Нова ТВ. – Халатът има огромна стойност… “
Организаторите чакат залата да се пука по шевовете. Продадени са над 8000 билета, като по традиция почитателите се засилват в последния миг и не е невероятно оборудването да се изпълни с 12 500 фенове на бокса.
„ Да играя подред родна аудитория ме стимулира доста, само че би трябвало да бъда и оптимално съсредоточен – продължи Кобрата. – Това е най-голямата мощ, която човек може да има. По-велико от това за мен персонално няма. Някой ден може и да умра за българския народ! “
Победителят от този конфликт ще стане формален кандидат за купата на Международната боксова федерация (IBF), която се държи от Антъни Джошуа (Великобритания).
На галавечерта ще има още 9 мача, като в единия от тях Тервел Пулев, брат на Кубрат, ще се бие против италианеца Леонардо Брусез за европейската купа в полутежка категория. Ще има и един 10-рундов мач при дамите.

Снимка ЮЛИАН ТОДОРОВ
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР