Кубрат Пулев се закани да завлече Антъни Джошуа на дълбоко

...
Кубрат Пулев се закани да завлече Антъни Джошуа на дълбоко
Коментари Харесай

Кобрата: Ще изложа Антъни Джошуа пред света

Кубрат Пулев се закани да завлече Антъни Джошуа на надълбоко и мрачно място и да го “изложи” пред света още веднъж в борбата им на 12 декември. Българската звезда в професионалния бокс е изучил деликатно мачовете на Ей Джей по време на своята подготовка и счита, че британецът няма нужната психическа резистентност, с цел да оцелее против него.

39-годишният Пулев, чийто първи опит да нападна международната купа приключи с проваляне от Владимир Кличко през 2014-та, е убеден, че може да повтори геройството на Анди Руис-младши и да изненада Антъни Джошуа, сваляйки го трона в тежка категория.

“Наблюдавах деликатно борбите му. Той има добър жанр и е отличен войник, само че не демонстрира психическа резистентност. Да, той има умения, само че не демонстрира никаква психическа неотстъпчивост. Това е нещо от вътрешната страна, или е в кръвта на човек, или не. А той го няма. Смятам, че аз съм с по-твърд темперамент от неговия. И това е разликата сред нас двамата - моята психическа резистентност ще надделее”, съобщи Пулев пред блога на Betway Insider.

Антъни Джошуа занапред крои проекти за съединителен мач с първенеца на WBC Тайсън Фюри, само че Кобрата му насочи предизвестие.

“Това ще бъде игра на мозъка, като майсторска партия шах, с единствената разлика, че краят ще пристигна стремително. Мога да кажа на почитателите, че ще разоблича Джошуа и ще потвърдя, че са идолизирали неверния човек. Ще го изложа пред света за втори път”, безапелационен е българинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР