Кубрат Пулев се яви на насроченото събиране на Спортната комисия

...
Кубрат Пулев се яви на насроченото събиране на Спортната комисия
Коментари Харесай

Ето какво каза Кобрата пред Спортната комисия на Калифорния

Кубрат Пулев се яви на плануваното събиране на Спортната комисия на щата Калифорния, на което се чака да получи още веднъж лиценза си, който беше лишен времето след случая с репортерката Дженифър Равало, написа Sportal.bg.

Комисията реши да зададе няколко въпроса на Кобрата, преди да отсъди каквото и да е, като настоя той да приказва самичък на британски и да не употребява преводач. С Пулев бе и българският му управител Ивайло Гоцев.

“Първо, би трябвало да кажа, че още един път се оправдавам за целувката. Много скърбя за тази целувка. Искам да кажа още на госпожица Ревало, че апелирам за амнистия, тъй като беше моя неточност. Минах през доста уроци и имах доста време да осмисля грешката си. Знаех, че е неточност, още до момента в който го върша, само че в този момент съм сигурен, че е неточност и няма да се повтори в никакъв случай повече. Преминах през курса, учителят ми обясняваше нещата, гледах доста филми, които бяха лесни за схващане. Не беше нищо мъчно за осъзнаване и беше доста забавно за мен ”, сподели Пулев пред комисията.

“Научих, че би трябвало да имам повече почит към дамите, това е моето умозаключение. Научих, че освен аз, а и всички хора, би трябвало да знаят това. Сигурен съм, че някои хора просто не знаят, тъй като не се приказва по тази тематика. Знаех, че е неточност още тогава, само че бях доста прочувствен и желаех да споделя успеха си, не беше полово.

Бях на срещи с доста дами, доста професори, беше доста забавно. На срещите им споделях, че в света се нуждаем от повече пояснения по тематиката и да бъдат хората осведомени с тази тематика. С наслаждение бих записал видео послание, което да бъде част от вашата акция и да се качи на уеб страницата ви. Мога да бъда лице, щом е за добра акция. Жените имат потребност да виждат, че някои разпознаваеми лица приказват намерено по тази тематика за да им оказват помощ.

Няма проблем и да обявявам в обществените мрежи на български по тази тематика, освен на британски. Но моите почитатели ме схващат, тъй като и в България приказвам доста по въпроса. Смятам, че целият свят би трябвало да се образова по тематиката. ”, сподели още топ боксьорът ни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР