Кубрат Пулев се срещна с момичетата от българския отбор по

...
Кубрат Пулев се срещна с момичетата от българския отбор по
Коментари Харесай

Кубрат Пулев се срещна с момичетата от българския отбор по интегриран футбол

Кубрат Пулев се срещна с девойките от българския тим по интегриран футбол. Най-добрият ни професионален боксьор посети отбора по време на шампионат в Олимпийския парк в Берлин.

Пулев води своята подготовка в комплекса и след следващата си подготовка през уикенда поддържа родните състезателки в конкуренцията с тимове от Германия и Италия.

След мачовете Кубрат беседва с девойките, поздрави ги за отличното показване и им вдъхна спомагателна убеденост за идните им спортни провокации. Те от своя страна пък му пожелаха триумф и шанс по пътя към спечелването на международната купа в тежка категория.

" Момичетата са извънредно разчувствани от поддръжката, която получиха от господин Пулев. Той е един от най-разпознаваемите български спортисти и за тях беше ужасно наслаждение да го срещнат ", сподели Стефка Джобова, която е учител по приспособена физическа интензивност и спорт в НСА и началник на българската делегация на надпреварата в Берлин.

Отборът ни беше селектиран от Асоциацията за развиване на българския спорт и включваше пет девойки от вкъщи за пълнолетни лица с умствена назадничавост /ДПЛУИ/ в град Баня, покрай Карлово, както и спортни експерти.

" Момичета от България се оправиха ужасно със дилемите си в конкуренцията и заслужават поздравления за държанието и интензивността си през целия шампионат. Те доста добре осъзнават опцията да бъдат образец за живеещите в институции, показвайки на процедура по какъв начин интеграцията посредством спорт е допустима и би трябвало да се ползва целеустремено и систематично ", съобщи Ивайло Лазаров - треньор на родните състезатели и учител в НСА.

 Дилиън Уайт подреди Кубрат Пулев в Топ 7 на света
Уайт подреди Кубрат в Топ 7 на света

" Искам да се удрям с най-малко двама от тях "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР