Кубрат Пулев се изправя срещу Хюи Фюри утре вечер в

...
Кубрат Пулев се изправя срещу Хюи Фюри утре вечер в
Коментари Харесай

Кобрата: Някой ден може и да умра за българския народ!

Кубрат Пулев се изправя против Хюи Фюри на следващия ден вечер в зала " Арена Армеец ". Българският боксьор даде следващото си изявление преди огромния конфликт. Ето какво сподели Кобрата в предаването " На Кафе " по " Нова " телевизия:

" Стратегията е в действителност доста значима. Работихме и върху дисциплината на боксиране, с цел да не може човек да се разсейва. Залата ще се пръска по шевовете и би трябвало трябва да бъда доста съсредоточен. Да играя подред родна аудитория ме стимулира доста. Това е най-голямата мощ, която човек може да има. По-велико от това за мен персонално няма. Знаете, че аз обичам българския народ и върша нужното... Някой ден може и да умра за българския народ!
 Открита подготовка на Кобрата и Фюри @@@
Екипът ми е ушит от една компания, която прави обичайни български шевици и бродерии. Така че халатът ми ще е неповторим, а и ще има огромна стойност.
 Открита подготовка на Кобрата и Фюри @@@

Андреа сама взема решение дали ще пристигна да ме гледа. Аз съм квалифициран и за мен не играе роля дали тя е на трибуните, най-малко по този начин си мисля.
 Открита подготовка на Кобрата и Фюри @@@

Най-важното в този момент е борбата с Фюри. Ако я взема, тогава ще мисля за Джошуа. Ако мисля занапред, може да се разконцентрирам ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР