Кубрат Пулев се изказа остро срещу реабилитираните боксьори, които се

...
Кубрат Пулев се изказа остро срещу реабилитираните боксьори, които се
Коментари Харесай

Кобрата: Измамници се връщат твърде бързо на ринга

Кубрат Пулев се изрече остро против оправданите боксьори, които се връщат на кръга след приложимост на допинг. А мотивът бе идният конфликт сред международния първенец на WBA Дионтей Уайлдър (САЩ) и Луис Ортис (Куба) на 3 март в Бруклин. „ Двамата са положителни боксьори, само че Уайдър ще завоюва – съобщи Кобрата от Чикаго. – Ортис изобщо не трябваше да получава опция да бие, тъй като беше заловен със неразрешени стимуланти. Не е почтено по отношение на другите боксьори, когато измамниците се връщат толкоз бързо на кръга. Всеки, заловен с допинг, би трябвало автоматизирано да бъде дисквалифициран за две години. Но това е бокс, спорт без правила. Мразя измамниците, тъй като аз работя прекомерно крепко, с цел да реализира всичко. “

Пулев е в Чикаго за мача на своя брат Тервел в петък против Тристън Джеймс (САЩ). Битката ще е в 6 рунда. Съперникът му е на 31 години, има 4 мача, от които победа, 2 загуби и еднакъв.
Самият Кубрат възнамерява за изиграе идващия си мач през месец май или юни в Чикаго. А противникът му ще бъде явен идната седмица.

„ Мога да срещна всеки, на всяко място, само че бих желал да предизвикам полски противник, изключително Артур Шпилка или Мариуш Вах “, добави Кобрата, който има 26 мача от тях 25 победи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР