Кубрат Пулев се готви за битка на ринга през март

...
Кубрат Пулев се готви за битка на ринга през март
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Кубрат ще се бие през март догодина

Кубрат Пулев се готви за борба на кръга през март следващата година. Това разкри неговият брат Тервел, който беше награден за специфичен принос от Спортната асоциация на Министерство на вътрешните работи, дружно с редица други водещи родни спортисти. Самият Тервел има мач на 23 декември в Германия.

"И на Кубрат му следва мач, само че му следва първо възобновяване и след това ще стане ясно. Това, което знам аз, е за март месец да има мач. Това е всекидневен развой да си оказваме помощ, даже да не сме в подготовка, в нашето другарство разясняваме и се надъхваме ", съобщи Тервел Пулев пред "Спортно шоу Гонг ".

Той разяснява и идната си борба в навечерието на празниците, за която обаче към момента не е явен противникът. Името му би трябвало да стане ясно напълно скоро, тъй като датата на борбата наближава.

"Мисля, че реализирах задоволително за годината, каквото имах като ходило, го изкачих. Очаквам идната година стъпалата да са по-тежки. Моите упования са да има мач на 23 декември, уповавам се да стане ясно името. "

"Надявам се да изиграя уместно последния си мач преди празниците и да се поздравя с триумф. За мен е значимо аз да съм квалифициран, тактическият проект може да се смени два пъти в един рунд. Когато имаш разновидности е добре, оттук-нататък съперниците стават по-трудни ", съобщи Тервел и разяснява проектите си за въпросния дуел.

"Планирам до последно да остана в България, безусловно преди мача отиваме за кантар и за мача ", приключи по-малкият брат Пулев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР