Кубрат Пулев пречупи корав американец за 29-ата си победа на

...
Кубрат Пулев пречупи корав американец за 29-ата си победа на
Коментари Харесай

Кобрата пречупи Джери Форест в 10 рунда

Кубрат Пулев пречупи твърд американец за 29-ата си победа на професионалния кръг. Българинът се нуждаеше от всички 10 рунда на церемония вечерта в Лос Анджелис, с цел да наложи волята си над Джери Форест.

 

Макар и да не съумя да повали противника си на пода, българинът имаше изрично преимущество и завоюва всички рундове като се изключи първия и третия.

 

Кобрата няколко пъти разклати съществено Форест, който обаче някак оцеля и остана на крайници. На собствен ред американецът разчиташе само на противоположния си гард и опитваше обезверени удари със мощната си лява ръка.

 

В последна сметка съдиите разумно дадоха успеха на българина. Той нанесе три пъти повече точни удари - 151:54. Оценките на реферите бяха 98:92, 99:91 и 99:91.

 

Така Кобрата остава единствено с две загуби в професионалната си кариера - в конфликтите за международната купа против Владимир Кличко и Антъни Джошуа. Голямата цел пред 41-годишния Пулев остава трети мач за шампионския пояс. Той не се беше качвал на кръга по напълно боксови правила от декември 2020 година, когато отстъпи точно пред Джошуа.

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР