Кубрат Пулев получи поредно признание за своя патриотизъм. Звездата ни

...
Кубрат Пулев получи поредно признание за своя патриотизъм. Звездата ни
Коментари Харесай

Кобрата става лице на събор в Украйна

Кубрат Пулев получи следващо самопризнание за своя национализъм. Звездата ни в професионалния бокс ще бъде лице на идния Световен събор на българите на 16 и 17 септември край могилата на великия ни общественик Кубрат в днешна Украйна, с. Малая Перещепина.

Съборът, подсилен от Държавната организация за Българите в чужбина, ще бъде показан по време на конференцията от Международния учредителен комитет с ръководител Румен Спасов.

Делян Дамяновски - ръководител на Националната асоциация на ръководителите на общински препоръки в България, Симеон Симеонов - ръководител на Отечествен съюз,

Ивелин Михайлов от фондация Въздигане, подкрепил и паметника на Алцек в Италия, депутатът Красимир Богданов и Патриция Кирилова, съдружие за запазване на културно-историческото завещание - Велика БОЛГАРИА.

Българи-родолюбци от България и Украйна учредиха в края на м.г. предприемчив комитет " Към Завета ", който да провежда идния Всебългарски събор по случай 105 година от откриването на гроба на великия българин Кубрат.

Международният комитет към този момент бе на посещаване в Украйна за срещи с локалната администрация, с цел да приготви провеждането на Събора и построяването на Мемориала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР