Кубрат Пулев падна жертва на префинен задокеански заговор. Нокаутира съперника

...
Кубрат Пулев падна жертва на префинен задокеански заговор. Нокаутира съперника
Коментари Харесай

Целувка с часовников механизъм

Кубрат Пулев падна жертва на изнежен презокеански скрит план. Нокаутира противника си Богдан Дину в Калифорния, само че не устоя на прелестите на палава кореспондентка. След успеха гордият български лъв не се сдържа, нацелува и нащипа журналистката Дженифър Равало, поради което в този момент го грози съд, не дай си боже, затвор, солена санкция и лишаване на лиценза за дълго.

Целувката на Кобрата бързо се трансформира в огромен скандал, който към този момент няколко дни чоплят освен медиите, само че и интелектуалците и придвижванията за пълноправие на дамите в разнообразни точки на земното кълбо.

Балканският взор върху събитията е явен. „ Има някои закони на природата, които няма по какъв начин да се поправят от човешките закони. Когато женски примат с забележими признаци на разгоненост предизвика мъжки примат, преди малко победил в дуел различен образец от същата порода, следва единственото разумно нещо - акт за продължение на рода “, заключи обстановката един роден влъхва в обществените мрежи.

Само че порядките в Щатите са по-различни. През последните години почнаха да уволняват, съдят, глобяват и вкарват в пандиза високопоставени мъже, посягали на дами преди трийсет и повече години. Съдебните и пропагандни акции за изнасилвания по мемоари, с изключение на като принадлежности за политически напън и принуда, станаха и добър източник на приходи за наранените. Президентът Тръмп също си изпати поради фриволните си беседи с две-три актриси от филми за възрастни.

Разбира се, насилието против дами би трябвало да бъде жигосано. Само че, увлечените в кръстоносния си поход феминистки придвижвания довеждат нещата до другата прекаленост. За да не може да мине за обезчестяване, се постанова всеки полов акт да бъде предшестван от нотариално удостоверен контракт сред двете страни в наличието на очевидци.

Самците стоят с наведени глави и пазят отдалеченост пред нежния пол от боязън да не бъдат линчувани като нападателни животни. Постига се противоположният резултат и в последна сметка дамите стартират да се оплакват, че не са останали същински мъже, а всички се държат като кокони в панталони.

Колко сме разнообразни от Големия брат зад океана, тези дни се разбра и от друга преживелица. Престижният университет на Йейл изключи студентка, влезнала в образователното заведение посредством рушвет. Родителите на момичето почтително броили над 1 милион $, с цел да учи там. Отделно ФБР проверява мрежа от 50 души, които помагали на децата на американския хайлайф да получат достъп до водещи университети в страната. Машината била смазана от рушвети за към 6,5 млн. лева

У нас сходно чистофайничество е невероятно. През годините избухнаха няколко абсурда с водещи пловдивски политици и магистрати, които уредили децата си в елитните гимназии под тепетата. При това, без да заплащат. Ей по този начин - единствено с връзки, заобикаляйки закона. После се разбра, че всичко е законно, и публичният интерес утихна, воден от максимата, че българинът би направил всичко за детето си. И че всеки би се възползвал на тяхно място. Това е от дълго време част от болната физика на българския морал. Тук търговията с въздействие и злоупотребата с власт са част от действителността. Наследихме ги като нещо напълно обикновено от годините на комунизма, в които една група хора съумяха да убедят цели генерации българи, че хората се разделят на елементарни, които би трябвало да съблюдават законите, и на недосегаеми, които по право стоят над тях.

В Съединени американски щати също има злоупотреби и корупция. Ключовата разлика е, че лицата, уловени непозволено да бъркат в кацата с меда, бързо завършват с кариерите си. А някои отиват и зад решетките. У нас значими държавни и общински мъже и дами не престават да деребействат по ръба на закона и надалеч зад моралните правила. А когато очевидно ги нарушават и някой контролиращ ги орган от немай-къде ги уточни с пръст, нормално идва ред на сляпата Темида да ги оневини.

Оправданията за неналичието на отмъщение за нарушителите и нарушителите от високите етажи на властта нормално са едни и същи - всички големци са един дол дренки, в случай че го махнем, ще дойдат по-лоши, и така нататък Резултатът обаче е безнравственост на цялото общество посредством притъпяване на възприятието му за правдивост. Объркват се визиите на хората за положително и зло, разрушава се цялата ценностна система. А това в никакъв случай не води до добър край и за ръководените, и за ръководещите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР