Кубрат Пулев отново спечели търг за свой мач, този път

...
Кубрат Пулев отново спечели търг за свой мач, този път
Коментари Харесай

Кобрата извади над 2 млн. долара за мач с Голямото бебе

Кубрат Пулев още веднъж завоюва търг за собствен мач, този път против непобедения американец Джарел Милтър (21 триумфа, 18 с нокаут и 1 равен), прочут с прозвището си Голямото бебе. От името на българина наддаваше компанията на Ивайло Гоцев " Епик Спортс ".

Тя извади оферта с впечатляващата сума 111 111. Другото предложение беше на промоутърите и мениджъри на Кобрата - " Зауерланд " - 1 000 010.
Миналия месец още веднъж " Епик Спортс " надцакаха " Зауерланд " и компанията на Еди Хърн - " Мачрум " за образуване на дуела Пулев - Дилиън Уайт. В следствие англичанинът реши да не одобри изискванията на Кобрата и избра да се бие в края на юли с някогашния международен първенец Джоузеф Паркър.

Все още няма детайлности по кое време и къде ще се състои дуелът Пулев - Милър. Според профилираните медии, в случай че срещата е в България, тогава евентуално американецът ще се откаже, написа Спортал. Милър ще получи 25% от целия хонорар, до момента в който за Кобрата е останалата сума.

Победителят от тази среща ще стане формален кандидат за купата на Международната боксова федерация в тежка категория. Поясът е владеене на Антъни Джошуа.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР