Кубрат Пулев отново ще проведе спаринги с Филип Хъргович преди

...
Кубрат Пулев отново ще проведе спаринги с Филип Хъргович преди
Коментари Харесай

Кобрата отново ще прави спаринги с хърватина, подготвял го за мача с Джошуа,

Кубрат Пулев още веднъж ще организира спаринги с Филип Хъргович преди мача си с Хюи Фюри на 27 октомври в “Арена Армеец”. Класният хърватин е боксьорът с който тренира Кобрата, когато се контузи преди конфликта за международната купа в супертежка категория против Антъни Джошуа. Сега от щаба на българина още веднъж са избрали Хъргович за негов сътрудник в подготовката, заяви промоутърът Ивайло Гоцев в изявление за “България Днес”.

Той посочи, че част от подготвителния лагер ще бъде в България. Другата в Германия. Кубрат ще стартира с базова подготовка на високопланинската база в Белмекен, където ще остане две седмици. После от щаба му възнамеряват последните пет седмици преди мача с Фюри да има мощни спаринги.

Той съобщи, че нито за миг не е имало заплаха мачът сред Пулев и Фюри да пропадне.

- “От самото начало Фюри изяви предпочитание да взе участие на срещата. По време на диалозите с Уайт и Милър имах позвъняване от неговия промоутър Мик Хенеси. Той ми сподели, че са подготвени да се включат, в случай че другите не са съгласни. Хюи нямаше проблем още тогава да пристигна в България. Дори го кръстих Безстрашния Фюри. Направи това, което другите не искаха”, описа Ивайло Гоцев.

Той уточни и кои са мощните страни на бъдещия противник на българина.

“Хюи не се опасява. Готов е да се бие. Млад е. Има противници, които не са инцидентни. Умело боксира, разиграва добре с краката на кръга. Бърз е. Пуска много удари. Ще бъде сложен съперник за Кубрат.
bgdnes.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР