Кубрат Пулев определи липсата на семейство като един от големите

...
Кубрат Пулев определи липсата на семейство като един от големите
Коментари Харесай

От кого планира да има деца Кобрата?

Кубрат Пулев дефинира неналичието на семейство като един от огромните пропуски в живота си дотук, само че изрично съобщи, че ще го поправи. ”Не съм решил, не съм го направил”, отсече спортистът като отговор на въпроса дали желае да има деца. Кобрата не посочи коя ще е майката, а на въпроси за Андреа той отхвърля да дава отговор. Още преди няколко седмици изявления в непознатите и българските медии събраха някогашните гаджета, само че до момента от тяхна страна публична информация няма.

Така остава въпросът от кого ще има деца Пулев, само че очевидно ще разберем скоро, тъй като в изискванията на карантина той наблягал на спорта и уединението, призна боксьорът. Кобрата е подготвен да се изправи против Антъни Джошуа на 20 юни в Лондон, без значение че се чака мачът за международната купа в тежка категория да бъде отсрочен поради пандемията от ковид. Кобрата гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис " по bTV и съобщи, че за него не е проблем да излезе на кръга на закрепената дата.

"Щом съм здрав, значи съм подготвен да се удрям. Всички в света на спорта би трябвало да се нагаждаме съгласно обстановката. Мачът с Джошуа може да се организира и без аудитория. Телевизиите ще платят, хората ще гледат, затова от финансова позиция няма проблем мачът да се организира. Да, без хора по трибуните шоуто няма да е същото, само че от нас се желае да излезем и да играем ", сподели Пулев.
"Целта ми е международната купа. В персонален проект фантазията ми е да имам деца. Не считам, че първо би трябвало да се откажа от спорта, с цел да основа семейство ", показа най-хубавият ни боскьор.

Той разяснява и ограниченията на страната в битката против разпространяването на ковид, като прикани хората да бъдат дисциплинирани, само че никога да не изпадат в суматоха. "Генерал Мутафчийски е прав, хората би трябвало да са дисцилинирани. Вирусът не е за подценяване, само че не трябва и да се позволява неуравновесеност. Просто би трябвало да се пазим. Много хора са изкарали ковид на крайник. Преди няколко дни ми пареха очите и се замислих, че може и аз да съм го изкарал.

Важно е обаче да се внимава и за положението на стопанската система. Да не разрешаваме на ковид да я бутне, тъй като тогава може да стане ужасно. Трябва да сме единни и задружни. И да бъдем ръководени от умни хора, които взимат верните решения ", прикани Пулев.

фотография:Фейсбук шоуто на николаос цитиридис
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР