Кубрат Пулев официално поиска мач с Анди Руис за световната

...
Кубрат Пулев официално поиска мач с Анди Руис за световната
Коментари Харесай

BoxingScene: Пулев официално поиска мач с Руис за световната титла

Кубрат Пулев публично изиска мач с Анди Руис за международната купа, написа BoxingScene.com . От щаба на Кобрата внесли петиция в Международната боксова федерация (IBF) с искане първенецът Анди Руис да отсрочи реванша с Антъни Джошуа и да пази пояса си против българина.

В петицията написа, че Пулев е извоювал правото си на неотложен мач след двете победи в елиминационни борби на IBF - на 27 октомври предходната година против Хюи Фюри (трети в ранкинга на IBF) и на 7 май 2016 година против Дерек Чисора (бивш международен първенец и претендент), като продължава да бъде деен. На 23 март Кобрата завоюва трагично дуела си с Богдан Дину, който е 14-и в ранглистата на Световната боксова асоциация.

Контузен преди огромния мач: от Мохамед Али до Кобрата Отлаганията са досадна, само че неизбежна част от великата игра
Кубрат трябваше да се сблъска с Антъни Джошуа на 28 октовмри 2017 година в Кардиф, само че бе спрян от травма . Впоследствие британецът се оправи със заместника му Карлос Такам, победи и още двама кандидати, преди да загуби от Руис.

Пулев пък до неотдавна води и друга борба, от която излезе победител. Боксьорът ни целуна американската кореспондентка Дженифър Равало в еуфорията след сложния триумф над румънеца Дину. Въпреки че в началото не сподели, че дейностите на Кобрата са ѝ били неприятни, след това Кралицата на голото суши, както е по-известна Равало оттатък океана, се оплака от полов тормоз. Журналистката нае фамозната адвокатка Глория Олред и се стигна до краткотрайно лишаване на боксовия лиценз на Кубрат.

Все отново при започване на тази седмица Спортната комисия на щата Калифорния възвърне правата на Кобрата с единомислещо решение. На българина се наложи да изкарва курсове против половия тормоз, само че в последна сметка абсурдът само усили известността му.
Върнаха лиценза на Кубрат Пулев Боксьорът ни може да се завърне на кръга в Съединени американски щати, когато пожелае

Въпреки че българинът е формален кандидат, промоутърът на Джошуа Еди Хърн съобщи, че и неговият клиент има намерение да се възползва от уговорка в контракта за неотложен реванш с Руис.

" Чакахме задоволително. Времето пристигна! ", разгласи промоутърът Боб Аръм, създател и изпълнителен шеф на Top Rank, която държи правата на Пулев дружно с Epic Sports. " Анди Руис е длъжен да се бие с кандидата на IBF Кубрат Пулев ", декларира той, представен от BoxingScene .
Кобрата изпрати въздушни целувки и съобщи: Ще бъда международен първенец (ВИДЕО) Кубрат Пулев счита, че превъзхожда Анди Руис
" Еди си ръководи купата при свръхтежките все едно му е частно дружество... Пулев се би преди три години и завоюва купата на кандидат. И то наложителен. IBF е организацията, която не прави прецеденти със своите правила. И съгласно предписание 5.А.1, клаузата на Руис за реванш против Джошуа няма въздействие върху задължението му да отбрани купата си против кандидата на IBF. Задълженията са над промоутърските права. Заради това IBF би трябвало да съблюдава правилника си ", споделя мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, представен от BoxingScene .

" Два месеца минаха откогато се спука балонът " Джошуа ". Няма подписан контракт за реванш, единствено някакви брътвежи на Еди Хърн къде ще се играе дуелът. Няма и дата. Еди Хърн бе приказвал с нас за мач на " Уембли " през ноември, а в този момент Анди Руис му скапе проектите. Анди е ново лице при свърхежките и ние почитаме неговите качества. Руис против Пулев ще бъде необикновен мач ", добавя Гоцев.

" Бях подготвен да изляза против Антъни Джошуа през ноември и в този момент нямам самообладание да се удрям с Анди Руис, където изиска. Заради това този мач би трябвало да стане ", споделя Кубрат Пулев, представен от BoxingScene .
Кобрата озверя за нови победи (СНИМКА) Боксьорът няма самообладание още веднъж да се качи на ринга
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР