Кубрат Пулев обяви, че бившият световен шампион по бокс в

...
Кубрат Пулев обяви, че бившият световен шампион по бокс в
Коментари Харесай

Пулев: Фюри се уплаши и отказа да се бием

Кубрат Пулев разгласи, че някогашният международен първенец по бокс в тежка категория Тайсън Фюри си прави пиар, употребявайки името му. В понеделник британецът сподели, че Пулев, Александър Поветкин и още няколко боксьори са отказали мач с него и по тази причина е стигнал до среща с Ото Валин (Шв), която ще е на 14 септември в Лас Вегас.

Българинът изясни, че сега първата му цел е да стане международен първенец, а по-късно няма нищо срещу да се боксира с Фюри, като се закани да го бие по този начин, както направи с братовчед му Хюи Фюри в София през 2018 година Пулев е наложителен кандидат за пояса на интернационалната боксова федерация (IBF) и чака мач с спечелилия от реванша сред Анди Руис и Антъни Джошуа.

" Фюри употребява мен и някои други боксьори, за които знае, че сега са заети по разнообразни аргументи, единствено с цел да си направи малко пиар. Преди няколко години Фюри отхвърли мач с мен, само че не тъй като нямаше опция, какъвто е моят случай сега. Той имаше опция, само че беше изплашен! Моята първа цел е да стана международен първенец, а не да се удрям с незнайни боксьори, както прави той. Спечелването на шампионските пояси е главният ми фокус в този момент. Ще пристигна ред и на Фюри, а когато това стане, ще го направя толкоз безпомощен, колкото и братовчед му, който също говореше доста ", заяви Пулев.

От щаба на различен от упоменатите от Фюри боксьори, които са отказали мач с него - Джарел Милър, също отхвърлиха да са получавали оферта за мач с него. " Как може да откажем мач с него, когато подобен не ни е предлаган публично. Споменаха ни за такава опция, само че не е имало съществени полемики и сигурно не е имало оферта ", сподели промоутърът на Милър Грег Коен.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР