Кубрат Пулев не загуби концентрация след победата си над Райдъл

...
Кубрат Пулев не загуби концентрация след победата си над Райдъл
Коментари Харесай

Кое е това момиче?

Кубрат Пулев не загуби централизация след успеха си над Райдъл Букър и, за разлика от неверната си стъпка след дуела с Богдан Дину през март, не се поддаде на страстите.

Боксьорът ни се оказа в компанията на колоритната американка Кристин Лопес, която се изявява като треньор, блогър, влогър, инфлуенсър и какво ли още не в света на професионалния бокс. Макар и не изключително известна – страниците й „ В кръга с Кристин “ в Twitter и Фейсбук имат 284 и малко над 1800 почитатели, надлежно, обилната брюнетка постоянно се оказва с пропуски за най-големите боксови събития. Така стана и с дуела на Пулев във Фресно (САЩ), като след мача Кристин се похвали със фотография с боксьора ни.

„ Поздравления за успеха, Кубрат! Радвам се да те видя още веднъж на върха! “, написа тя.

На фотографията обаче ясно се вижда, че Пулев си е взел поука от случката с Джени Суши след мача с Богдан Дину и несъмнено заобикаля прекомерната непосредственост с американката.

Малко преди този момент госпожица Лопес показа с не изключително огромния си брой почитатели и фотография, с която разгласи успеха на Кубрат над Райдъл Букър.

boec.bg

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР