Кубрат Пулев не е впечатлен от представянето на Тайсън Фюри

...
Кубрат Пулев не е впечатлен от представянето на Тайсън Фюри
Коментари Харесай

Кобрата скъса плакат на Тайсън Фюри и го нарече клоун и плямпало

Кубрат Пулев не е впечатлен от представянето на Тайсън Фюри в мача против Ото Валин през уикенда. Пред boxingnews24.com кандидатът за международната купа на IBF съобщи, че е гледал дуела онлайн и съгласно него Циганския крал не е посочил нищо особено при успеха си в 12 рунда, която пристигна след единомислещо решение на съдиите, написа " Спортал ".

Кобрата даде изявлението от подготвителна зала на отбора си Top Rank в Съединени американски щати, на чиято стена висеше афиш точно на Фюри. Кобрата мина около него, скъса го, а по-късно го хвърли на земята.

" Гледайте го този, наподобява ми на смешник. Хубава фотография са му създали, само че в действителност наподобява на смешник. Този афиш не е за тази зала. Тук са упражнявали толкоз огромни имена. Майк Тайсън… Фюри няма място тук ”, сподели Кобрата, до момента в който късаше плаката на Фюри, след което разяснява мача му с Валин.

“Гледах мача му онлайн. Той не сподели нищо изключително, има единствено една огромна уста. Нищо особено. Би се против противник, за който това беше първи огромен мач в кариерата. По принцип би трябвало да го нокаутира, а той даже получи тежка аркада. Не ми хареса мача ”, добави Пулев.

" Той единствено плямпа и не почита другите боксьори. Затова бях сюрпризиран, че макар огромните му закани, той се би 12 рунда. Тайсън Фюри е единствено едно дрънкало “, сподели още Кобрата и разкри, че преди години е трябвало да се бие с Тайсън Фюри, само че той е отказал.

" Преди години, до момента в който още се биех за Зауерланд, те преговаряха с него за мач с мен. Той беше свободен, нямаше неотдавнашен мач, само че отхвърли да се бие с мен ”, съобщи Кубрат Пулев.

Той не скри интереса си към мач с Тайсън Фюри в бъдеще.

“Сега аз съм кандидат №1 на IBF и би трябвало да се удрям с спечелилия от реванша сред Антъни Джошу и Анди Руис. Защо ми е да се удрям с Фюри? Но подобен мач не е проблем за мен. Със сигурност ще има подобен в бъдеще. Но той несъмнено се опасява, не знам. Трябва да го попитате. Аз съм подготвен и съм на линия. Уважавам всеки един боксьор ”, сподели още Кобрата.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: