Кубрат Пулев най-после наруши мълчанието и за първи път коментира

...
Кубрат Пулев най-после наруши мълчанието и за първи път коментира
Коментари Харесай

Кобрата проговори за скандалната раздяла с Андреа

Кубрат Пулев най-сетне наруши мълчанието и за първи път разяснява скандалната си разлъка с Андреа. Фолкпевицата насочи тежки обвинявания към някогашния си посредством изявления в обществените мрежи през миналите дни. Наранената Андреа изясни по какъв начин Пулев редовно й изневерявал и я лъгал.

До този миг боксовата звезда се въздържаше от коментар, само че в този момент проговори в предаванеот " Важното за теб " с Ники Кънчев.

" Тя е един неповторим човек. Няма по какъв начин човек като мен да е бил с някого толкоз дълго време ей по този начин. Ще приема виновността в себе си, че с Андреа не успяхме ", сподели Кубрат Пулев.

Спортистът прикани хората да живеят за мига и да се усмихват и на неприятните неща. След като Андреа описа, че доста пъти той я умолявал да му роди деца и да остави кариерата си, Пулев разгласи: " Не е въпросът просто да създадем деца, а да ги създадем хора, а не да го направиш и да не го виждаш ".

Той отхвърли и упреците на Андреа, че възнамерява политическа кариера. " Кубрат Пулев и политиката са несъвместими. Системата е несъвместима с човек като мен - аз ще бъда изхвърлен. Няма по какъв начин да съумея в сходен вид система, тъй като съм образован човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че с цел да се издигне човек дотам и равнище би трябвало да премине през всички тези схеми, в които аз няма по какъв начин да бъда. Не са за мен ", безапелационен е Пулев.

Боксьорът изясни, че ходил на митинги маскиран, тъй като не желал да бъде възприеман като рекламно лице. Държал обаче да е един от всички и да изрази гражданската си позиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР