Кубрат Пулев направи изявление пред Спортната комисия на американския щат

...
Кубрат Пулев направи изявление пред Спортната комисия на американския щат
Коментари Харесай

Кобрата пред комисията: Извинявам се на Джени Суши, но я чувствах като приятелка

Кубрат Пулев направи изказване пред Спортната комисия на американския щат Калифорния. Преди него беше изслушана и репортерката Дженифър Равало, която го упреква в полово посягане поради целувката след мача с Богдан Дину. Кобрата приказва на български, а в ролята на преводач влезе мениджъръг му Ивайло Гоцев, който от години живее в Съединени американски щати.
 Битката сред Кубрат Пулев и Джени Суши e довечера
" Сега всеки мач е извънредно значим за мен. Аз съм формален кандидат за международната купа. Мачът бе доста тежък за мен. В 4-ия рунд бях съвсем изгубил и откакто победих бях извънредно благополучен. Бях супер удовлетворен от себе си, че превъзмогнах себе си, демонстрирах темперамент. Всички хора към мен, всички българи, способстваха за моята емоционалност. Цялата атмосфера към мен, ударите които понесох на кръга, всичко се случи единствено 10-ина минута след мача. След мача бях супер, супер прочувствен. Исках да обърна внимание на всички мои почитатели, някои от тях бяха пристигнали от други страни и други щати на Америка. Трябваше да взема огромно решение дали да ме шият на момента, тъй като почти черепът ми се виждаше и към момента кървях. Обръщах внимание на почитателите си и тогава пристигна девойка Равало. Аз съм подобен човек, желаех да обърна внимание по опция на всеки един.

В подобен миг пристигна тя и беше малко безсрамно от нейна страна. Тя не се съобрази с ситуацията. Дойде да ми каже “Хайде, хайде, да създадем изявление ”. Аз споделих допустимо най-мило да изчака и ще създадем изявление след 10 минути. С нея се запознахме предния ден на кантара и направихме едно готино изявление. Всичко беше наред, запознахме се. Тя беше блага, направихме прелестно изявление. На излизане от залата с моя другар Георги се качихме в колата. Той караше. Видяхме девойка Равало в нейната кола, говореше с някакъв мъж, който беше до прозореца. Тя тогава ме попита по кое време ще създадем празненство.

Тогава аз споделих, тъй като бях суперконцентриран върху мача, че празненството е елементарно, а за мен е извънредно значимо да победя. Тя ми отвърна, че ще победя без подозрение, а аз да кажа по кое време ще създадем празненство, след което си тръгнахме. Връщам се на обстановката, когато аз говорех с моите почитатели и по-късно влязохме в шатрата, спонтанната съблекалня, с цел да създадем изявлението. Тя пристигна незабавно. Аз още се колебаех какво да върша, дали даме шият или да отида в болничното заведение. Помолих я да е по-кратко изявлението, единствено няколко въпроса. Направихме това изявление, в което аз съм с извънредно неприятен британски. Почти не я разбирах. Но аз бях извънредно благополучен, в еуфория, мога да го сравня със положение на човек, който е под въздействие на опиати както се споделя.

Целунах я, тя просто беше доста покрай мен. Действах прочувствено. Съжалявам доста и се оправдавам. Бях извънредно разчувствуван. Толкова хепи бях от успеха, а когато ми задаваше въпросите се почувствах още по-хепи. След което следваха въпрос след въпрос. Първо не можех да давам отговор, второ желаех да се развеселявам на успеха и от еуфория, с цел да приключа изявлението просто я целунах. След това тя сподели добре, благодаря. Зарадва се, сподели ми, че съм бил необикновен и аз споделих добре, довиждане, и я прегърнах. Не съм я хващал за дупето, както споделя тя. Няма такова нещо. Просто я прегърнах и тя ме прегърна и си отиде. Всичко бе до там. След което аз отидох в болничното заведение, шиха ме, отидох в хотела, бях в действителност ного зле, след шиенето ми се гадеше, повръщаше ми се и ме болеше главата. Усмихвах се, само че не бях добре. Отидохме по-късно с мои другари на празненство, което никой не бе провел. Просто се видяхме там във фоайето.

И отнякъде пристигна девойка Равало и седна до мен, почна, не незабавно, само че примерно по-късно, седна до мен и стартира да ми сипе похвали. Каза, че съм необикновен няколко пъти. На мен ми стана прелестно, почувствах се готино. Тя ми правеше похвали непрекъснато. В един миг обаче ми стана неловко от тях, тъй като се сипеха един след различен. Исках да сменим тематиката. Взех си телефона. След малко това се повтори. Тя отново пристигна и отново ми правеше похвали. Седяхме си обикновено. Тя бе супер щастлива. Говореше с безусловно всички, с мен в това число. Бях седнал на дивана, тя пристигна и седна до мен, но прекомерно близо.Това, което чух от нея е, че тя може би, не си спомня, само че ние се целунахме още веднъж.

Може да я питате, само че нищо повече, просто целувка. Наистина скърбя за постъпката си, не е редно, само че аз я усещах с оглед метода, по който тя общуваше с мен преди и след мача, не като публицист. Чувствах я като другар. На празненството си говорехме, всичко беше супер. Казах “Моля ти се, изтрий частта от видеото, на която те целувам пред камерата, тъй като бях прекомерно прочувствен и имам другарка, просто не е ОК това нещо за мен. Тя ми сподели, че ще го изтрие. Това е самата истина. Всичко, което споделям е истината, тъкмо “, сподели Пулев, а от комисията нямаха въпроси към него. Пулев и Гоцев се върнаха на местата си, след което думата взе юристът на девойка Равало Глория Олред.

Тя съобщи, че досега той не се е свързвал с клиентката, с цел да изиска опрощение. Тя също по този начин подчертава на това, че сред Суши и Пулев няма по какъв начин да е зародило другарство, защото двамата са се срещнали в деня преди багра на българина с Дину. Колкото до видеата, които бяха публикувани от щаба на Пулев от празненството в лобибара на хотела, Олред акцентира, че те никога не трансформират обстоятелствата. Заседанието продължи с въпроси, от страна на членовете на комисията към Пулев. " Не считам, че би трябвало да се разплача, с цел да ми повярва девойка Равало, че се оправдавам от сърце и душа. Извинявам се на хората, които видяха тази целувка, т.е. на целия свят. Много дами към този момент, снимайки се с мен, след този случай, към този момент желаят целувки ", пошегува се Пулев.

Джени Равало пък показа изказвания, че е получавала известия от Кубрат Пулев, неговия брат Тервел и неговата другарка Андреа в обществената мрежа Инстаграм. В тях те казвали, че имат още видеоклипове с нейно присъединяване, и че Кобрата ще направи всичко, с цел да почисти името си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР