Кубрат Пулев може и да не приеме плана на Международната

...
Кубрат Пулев може и да не приеме плана на Международната
Коментари Харесай

Гласят мач на Кобрата със съотборник

Кубрат Пулев може и да не одобри проекта на Международната боксова федерация (IBF) да влезе в борба за статута си на наложителен кандидат за международната купа. Централата утвърди елиминационен мач сред българина и родения в Белиз Джарел Милър, който се бие под американски байрак. Голямото бебе, както е прочут Милър, е измежду новите лица на английския промоутър Еди Хърн, който е сътрудник и на първенеца Антъни Джошуа.

От немската компания „ Зауерланд “, която се грижи за кариерата на българина, оповестиха, че Кобрата продължава да преследва купата, само че може да поеме по различен път.

„ Пулев остана един от тримата или четиримата най-хубави боксьори в тежка категория сега – съобщи Ниса Зауерланд. – Разбира се, че той към момента желае мач с Джошуа, само че не знам дали британецът желае да се бие с него. Сега планираме идващия ход в кариерата на Пулев. Той беше доста отчаян, че трябваше да се отдръпна от борбата за купата. А бе толкоз близо. Нямаме доста варианти. Мануел Чар продължава да побеждава, тъй че той е един от разновидностите. “

33-годишният Чар също е боксьор на „ Зауерланд “ и се бие под немски байрак, а негов треньор е Ули Вегнер, който води подготовката на Кобрата. До момента роденият в Ливан боксьор има 31 победи (17 с нокаут) и 4 загуби, първата от които пред 2012-а в мач за купата на Световния боксов съвет (WBC) против Виталий Кличко.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР