Кубрат Пулев, който преди 10 дни спечели 28-ата си победа

...
Кубрат Пулев, който преди 10 дни спечели 28-ата си победа
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Моето "Продължаваме напред" се превърна в мотивация за много хора

Кубрат Пулев, който преди 10 дни завоюва 28-ата си победа на професионалния кръг - по точки против Райдел Букър (САЩ, изненадващо разгласи, че единствената загуба в кариерата му - от Владимир Кличко (Укр) за международната купа през 2015 година, е положително нещо за кариерата му.

„ Може и да е по-добре, че не го победих. Така е трябвало да стане, в този момент е доста по-интересно. За нищо не скърбя. Действията ми на кръга бяха прибързани, бях зелен макар опита при дилетантите, а от империята „ Кличко “ правеха хиляди номера - сподели пред bTV Пулев. - Бях самичък против всички, нямах опит, хората към мен нямаха опит. Те желаеха да оказват помощ, само че това беше ситуацията. Поемам напълно виновността и отговорността, тъй като най-важна бе тактиката на кръга ".

38-годишният софиянец добави, че прословутата му фраза " Продължаваме напред " след нокаута от Кличко се е трансформирала " в мотивация за доста хора, в това число и за такива със здравословни проблеми. „ Това ме топли и ме радва - че са получили поддръжка в сложни мигове “, добави той.

Пулев продължава да счита, че сигурност ще се бие за международната купа на IBF против спечелилия от мача реванш сред Антъни Джошуа и Анди Руис. И пак изрази очакване мексиканецът да победи за повторно и да е негов съперник.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР