Кубрат Пулев коментира при завръщането си на родна земя целувката,

...
Кубрат Пулев коментира при завръщането си на родна земя целувката,
Коментари Харесай

Кобрата за репортерката, която нацелува: Пи с нас до 5 сутрина, да не казвам какви други неща правеха в тоалетните

Кубрат Пулев разяснява при завръщането си на родна земя целувката, с която изненада репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши след успеха с нокаут над Богдан Дину.

,,Какво да кажа? Тя (б.а. целувката) не е неприятна, тя също е към положителното показване. Така се е случило, не беше планувано въобще, беше някакъв емоционален миг, това е. Целувката е нещо доста хубаво, няма за какво да повлияе на спортната ми кариера. За да го направя, съм решил, че индивидът желае освен целувка, а даже освен това, тъй че аз съм го направил като приятелско. След победа човек е приповдигнат, с въодушевление. Аз съм подобен вид, че съм шегобиец и по този начин се получи'', сподели пред българските медии Кобрата на летище "София ", представен от sportal.bg.

Той разкри и от какъв брой време се познава с въпросната кореспондентка.

,,Ние се познаваме. Запознахме се на кантара, той постоянно е предния ден. Тя сподели 'като победиш, ще създадем празненство, ще честваме, сигурна съм в теб, ще победиш'. Беше с нас, говореше си с целия екип. Даже с някои станаха и по-близки. Познаваме се. След това го изигра, че един тип не се познаваме - някой ѝ е дал кофти ум, или хората, за които работи, са ѝ споделили да направи това, с цел да си създадат прочут уеб страницата. Сигурно поради това. Виждате каква добра реклама съм аз, тъй че рекламодателите могат да се засилват, сподели Пулев.

Кубрат разясни, че не е съумял да се свърже със Суши след целувката, която стана обект на интерес от медиите от целия свят. “Не съм приказвал с нея, намерихме телефона й от мой прочут, който си имаше близки връзки с нея. Тя обаче не си подвига телефона. Имам фотоси, видеа, мога да ви покажа пред вас. Има видеа, на които се вижда, че тя си седнал съм с нас в лобито на хотела до 5 часа сутринта, пиеше си и да не споделям какви други неща правеха в тоалетните. Просто допускам, че са й дали неприятни акъли, тъй като не ми се стори неприятно момиче. Сигурно са ѝ споделили, че ще изкара някакви милиони, ще станеш най-известната. Няма неприятно, само че това е подмолно и неточно. Тези сили се връщат като бумаранг и ще е неприятно за нея. За какво да й се извиня, тя беше толкоз щастлива, че я целунах. Тя не остана признателна единствено на една целувка, искаше да стане известна.”

,,Много от международните медии избързаха. Как може по този начин. Какви са тези, че да съдят. Да ме извиняват, само че не могат да ме съдят те. Писаха ми от CNN, както и от доста други известни международни медии и уеб сайтове. Може би доста дами са желали да ме целуват, само че не съм им давал да припарят до мен. Аз не съм някакъв дискотечен вид. Андреа първоначално малко се изнерви и ме попита за какво съм го направил. Аз я целунах на смешка, момичето го одобри на смешка, само че след това да ѝ дали различен ум, хората си гонят някакви користни цели, само че няма да стане така'', приключи Кубрат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР