Кубрат Пулев коментира победата на брат си Тервел срещу Дешон

...
Кубрат Пулев коментира победата на брат си Тервел срещу Дешон
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: До края на април ще се боксирам с Джошуа

Кубрат Пулев разяснява успеха на брат си Тервел против Дешон Уебстър на огромната церемония вечер в Пловдив.

Бронзовият медалист от Лондон 2012 записа най-престижния си триумф в първия си 12-рундов мач и то с единомислещо съдийско решение.
Тервел Пулев сграбчи интерконтиненталната купа след победа в 12 рунда (ГАЛЕРИЯ) Българинът доминираше през целия мач в зала "Колодрума" в Пловдив
" И той самият усети, че не елементарно. Човек би трябвало да си реши силите за 12 рунда, а не за 6. Нокаутът може да пристигна, само че може и да не пристигна. Противникът добре си беше решил силите, беше доста квалифициран, само че брат ми е доста добър. Отстрани е доста по-трудно, въпреки че не ми беше чак толкоз мъчно. ", сподели Кобрата незабавно след мача в зала " Колодрума ".

" Тервел е доста добър и има отлична техника, просто му би трябвало още опит, това е моето мнение. Той има към този момент два пояса и за какво да не нападна скоро международната купа, той също би трябвало да следва и извърви своя път. ", добави той.

Относно конфликта за международната купа на IBF против Антъни Джошуа, Кобрата показа, че мачът би трябвало да е до края на април 2020 година

" Мачът с Джошуа би трябвало да се организира най-късно април месец, остава просто да се разберем по кое време и да донеса международната купа в България ", сподели Кубрат на кръга след триумфа на по-малкия му брат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР