Кубрат Пулев коментира организацията, подготовката и очакванията си за предстоящия

...
Кубрат Пулев коментира организацията, подготовката и очакванията си за предстоящия
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Българин не е правил такова събитие в САЩ

Кубрат Пулев разяснява организацията, подготовката и упованията си за идния конфликт с Богдан Дину на галавечерта в Коста Меса, Калифорния. Битката е сутринта след 03:00 часа българско време на 24 март.

„ Чувствам се съвършено, зареден, мощен, здрав и с военен дух. Разбира се, че срещата с българската общественост тук ме зареди. Винаги ме зареждат, тъй като одобряват доста персонално моите победи и загуби “, разяснява Пулев.

„ Кени Адамс е по-скоро треньор на брат ми. Аз съм тук и с Ули Вегнер. Тренираме дружно в залата на „ Топ Ранк “, с които подписах. Тренираме крепко. Трябва да победим “, добави той. "По различен метод вършим нещата, тъй като концепцията е друга. Противникът ми допускам, че към този момент е тук. Нямам визия и не мога да кажа напълно тъкмо. На този стадий не съм влизал в залата. Чувствам се добре. Целият отбор на „ Топ Ранк “ са доста благи и учтиви. Работата е доста добра комплектована. Има добра дисциплинираност.
 Интервю с Кубрат Пулев @@@
Няма към този момент съвсем никакви билети. Ще бъде зверско шоу. Аз съм близо месец към този момент тук и се аклиматизирах. Първите пет, шест, седем дни бяха по-трудни “, продължи Кубрат. „ Не съм имал опция да стигна до плажовете. Програмата е разчетена и нямам такова свободно време. Евентуално след мача. Сега съм се концентрирал върху мача. Всеки един пердах за мен е като мач за международна купа. Не би трябвало да губим. Трябва единствено да надвивам.

Подобен вид събития от българин не е правено тук. Чувствам се доста добре. Това ми дава още по-голяма мотивация да побеждаваме. Хъсът ми да победя е още по-голям. Смятам, че българите, които ще изпълнят залата ще се изкефят доста. Аз съм се концентрирал върху мач. За мен не е проблем да се изправя против всеки. Казал съм, че съм подготвен да изляза против всеки. Всеки един от тях мога да победя. Знам какво мога. Когато съм квалифициран добре, което е най-важното, мога да победя всеки “, сподели още Кубрат Пулев, след което разяснява противника на брат си Тервел Едуин Родригес.

„ Този противник е доста твърд и мощен за Тервел Пулев. На брат ми няма да му е по никакъв начин елементарно. Ще бъде доста забавен и завързен мач. Трябва да победи “, сподели Кубрат Пулев в изявление за „ Спортно шоу Гонг “ по „ Дарик радио “.
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР