Кубрат Пулев-Кобрата и Хюи Фюри ще се бият на 6

...
Кубрат Пулев-Кобрата и Хюи Фюри ще се бият на 6
Коментари Харесай

Кобрата - Фюри на 6 или 20 октомври

Кубрат Пулев-Кобрата и Хюи Фюри ще се бият на 6 или 20 октомври в София, научи " България Днес ". Двете дати сега се разискват с представителите на британеца, който към този момент даде единодушие да взе участие в срещата. Най-вероятно мачът ще се състои в столичната зала " Арена Армеец ", само че има вид борбата да бъде и на Острова.

Братовчедът на Тайсън Фюри има 21 победи (11 с нокаут) и 1 загуба. 23-годишният англичанин пропусна своя късмет да стане международен първенец. Той загуби по точки от Джоузеф Паркър през септември предходната година.

" Двете страни сега работят по контракта. Надявам се, че срещата ще се реализира - разяснява за " България Днес " бащата и треньор на Хюи - Питър Фюри. - Това ще бъде страховит дуел, същинска борба. Пулев е доста добър боксьор. Ще има съществено предизвикателство. Очаквайте един от топмачовете в тежка категория за 2018-а. "

Питър Фюри добави, че неговият наследник се е развил много от дуела с Паркър.
 " Хюи научи много - удостовери експертът, извел Тайсън Фюри до шокиращата победа над Владимир Кличко през 2015 година - Срещу Паркър беше неговият първи мач за купа. Млад е. Непрекъснато надобрява от ден на ден и повече. "

За разлика от Дилиън Уайт и Джарел Милър Хюи Фюри и неговият татко нямат проблем да се бият в София.

" Имам много другари в България и съм идвал нееднократно ", добави Питър.

Таткото към този момент не се занимава с подготовката на своя прославен племенник Тайсън.

" Нямам нищо общо с неговата кариера ", разграничи се Питър Фюри.

bgdnes.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР