Кубрат Пулев кацна на летище София по-малко от седмица преди

...
Кубрат Пулев кацна на летище София по-малко от седмица преди
Коментари Харесай

Кобрата кацна в София и обяви: Чух, че Фюри се готвил за Джошуа, да не бърза!

Кубрат Пулев кацна на летище " София " по-малко от седмица преди дълго чакания си елиминационен дуел против Хюи Фюри на 27 октомври в столичната зала " Арена Армеец ". По-рано през седмицата Кобрата даде изявление особено за Sportal.bg и разкри любопитни детайлности за подготовката си, живота " след Зауерланд ", идния съперник и мечтаната цел - борба за международната купа.
" Нека се аклиматизира малко моят съперник. Уникално е възприятието да съм тук, като бях в самолета и кацахме, чувството е доста хубаво. Ще има огромна българска аудитория, цялостна зала, прочувствена аудитория, няма по-хубаво нещо. Ако за него е мотивация, мен би трябвало да ме изстреля в космоса. Ще забележим, щом е толкоз млад, ще забележим. Аз също съм млад. Заложих на доста неща, на отбрана, на удари, на експедитивност, особено за неговия жанр. Предимството му е, че е с няколко сантиметра по-висок и че приказва по-добър британски от мен. Не го чувам какво приказва, това са нелепости, дочух, че се готвил за Джошуа, само че да не бърза, тъй като когато човек подценява обстановката, е доста неприятно - знам го от персонален опит. Липсва ми възприятието на истински конфликт, зареден съм с сила, а и пред българска аудитория, ще се удрям като лъв и няма да му е по никакъв начин елементарно - чака го тежко проваляне. Не знам неговите здравословни проблеми, моите отминаха за месец-два, усещам се супер, мина много време и си починах. Чувствам се на 19. Подготвях се в Берлин в специфични камери за възобновяване на минусови градуси. Винаги се усъвършенствам, по тази причина натрупвам този огромен опит, с цел да ставам по-добър, да няма повече такива травми, съгласно мен са история. Аз самият осъзнах за какво се е получила травмата.
Много спаринга направих, по 3 на седмица в продължение на месец, преди този момент също имах спаринги с положителни сътрудници - един беше на Джошуа, а различен беше някогашен на Кличко. Наградата се взима по-късно от време на време, несъмнено ще я вземе Фюри премията за труда, само че ще е по-късно, няма да е на 27-ми. Смятам, че съм се концентрирал и сме говорили всички тези неща и ще съумея да се съсредоточвам. Брат ми постоянно е с мен, по този начин се стремим, първа купа му е, уповавам се да победи и да е съсредоточен и да вземе купата, тъй като е значима. Има още малко билети, свалени са цените до най-малко, 30-60 лв., да заповядат, има за естествени хора билети, дано побързат ", сподели Кубрат Пулев на летището.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР