Кубрат Пулев и неговият щаб са изпратили протестно писмо до

...
Кубрат Пулев и неговият щаб са изпратили протестно писмо до
Коментари Харесай

Кобрата с протестно писмо до Спортната комисия в Калифорния

Кубрат Пулев и неговият щаб са изпратили протестно писмо до Спортната комисия на Калифорния поради краткотрайно отнетия лиценз на Кобрата.
Там е представен и мениджърът на родния боксьор Ивайло Гоцев, съгласно който " текстът на писмото скоро ще бъде разгласен обществено ". Иначе въпросният митинг е бил изпратен още на 31 март, като Гоцев добави, че ще не престават да излизат нескрито неща, свързани с репортерката Дженифър Равало, оповестява bulgarica.com.

Както е известно, тя бе целуната от Кубрат в изявление след успеха му над Богдан Нину и след това си нае юриста Глория Олред, с цел да осъди българина.

Американката от филипински генезис се обърна и към въпросната комисия в Калифорния, където се организира мача с румънеца, като изиска лишаване на неговия боксов лиценз. Нокаутираният в 7-ия рунд Богдан Нину също подаде тъжба поради забранен удар на противника. Той желае или служебна загуба за Кубрат, или дуелът да се преиграе.

Предстои съвещание на комисията на 14 май, на което ще бъдат прегледани и двата въпроса и ще стане ясно какво ще се случи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР