Кубрат Пулев и неговите агенти са поискали хонорар, близък до

...
Кубрат Пулев и неговите агенти са поискали хонорар, близък до
Коментари Харесай

Вижте какъв хонорар е поискал Кобрата за мача си с Джошуа

Кубрат Пулев и неговите сътрудници са поискали хонорар, непосредствен до този на Анди Руис, за мача с Антъни Джошуа за купата на IBF, написа Sportlive.bg.
В първия мач против Джошуа мексиканецът получи твърди 7 млн. $. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, не е податлив да извади сходна сума и за това се счита, че съвсем несъмнено уредникът на мача ще бъде излъчен на търг.
Преговорите сред двете страни не престават към този момент месец, като днес изтича първичният период, в който мениджърите трябваше да си стигнат ръцете. Те обаче желаеха нова пролонгация и IBF им позволи да продължат договарянията до 14 февруари.
Счита се, че огромният проблем са точно финансовите искания на Кубрат Пулев, както и мястото за осъществяване на дуела. Българинът предлага за хазаин турския мегаполис Истанбул, до момента в който Антъни Джошуа упорства да се бие във Англия.
По-рано Хърн съобщи, че неговият клиент желае да се бие във Англия, което не се е случвало година и четири месеца, само че българинът натиска мачът да се организира там, където ще се изкарат най-вече пари. Кобрата не остана задължен и бързо отговори на обвиняванията на промоутъра (вижте детайлности в този материал ).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР