Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще се бият на 6

...
Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще се бият на 6
Коментари Харесай

Пулев - Фюри ще е през октомври

Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще се бият на 6 или 20 октомври в София, научи "България Днес ". Двете дати сега се разискват с представителите на британеца, който към този момент даде единодушие да взе участие в срещата. Най-вероятно мачът ще се състои в столичната зала "Арена Армеец ", само че има вид борбата да бъде и на Острова.

Братовчедът на Тайсън Фюри има 21 победи (11 с нокаут) и 1 загуба. 23-годишният англичанин пропусна своя късмет да стане международен първенец. Той загуби по точки от Джоузеф Паркър през септември предходната година.

"Двете страни сега работят по контракта. Надявам се, че срещата ще се реализира - разяснява за "България Днес " бащата и треньор на Хюи - Питър Фюри. - Това ще бъде страховит дуел, същинска борба. Пулев е доста добър боксьор. Ще има съществено предизвикателство. Очаквайте един от топмачовете в тежка категория за 2018-а. "

Питър Фюри добави, че неговият наследник се е развил много от дуела с Паркър.

"Хюи научи много - удостовери експертът, извел Тайсън Фюри до шокиращата победа над Владимир Кличко през 2015 година - Срещу Паркър беше неговият първи мач за купа. Млад е. Непрекъснато задобрява. "

За разлика от Дилиън Уайт и Джарел Милър Хюи Фюри и неговият татко нямат проблем да се бият в София.

"Имам много другари в България и съм идвал нееднократно ", добави Питър. Таткото към този момент не се занимава с подготовката на своя прославен племенник Тайсън. "Нямам нищо общо с неговата кариера ", разграничи се Питър Фюри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР