Кубрат Пулев е здрав. Пробата за коронавирус, която му бе

...
Кубрат Пулев е здрав. Пробата за коронавирус, която му бе
Коментари Харесай

Тестът за COVID-19 на Кубрат Пулев е отрицателен

Кубрат Пулев е здрав. Пробата за ковид, която му бе взета незабавно след кацането му в Лондон в събота, излезе и е негативна.

Отрицателни са тестванията и на останалата част от екипа на българския боксьор, който на 12 декември ще се качи на кръга против сегашния първенец на планетата в тежка категория Антъни Джошуа в опит да му отнеме международните трофеи.

Снимка: Фейсбук

След наложителната изолираност от 24 часа, която Кобрата прекара в хотелската си стая, до момента в който чака излизането на резултатите за COVID-19, той съумя довечера да организира и първа подготовка на английска земя, както и да даде първи изявленията пред локалните медии.



Срещата сред Пулев (29 мача, 28 победи, 14 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг) и Джошуа (24 мача, 23 победи, 21 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг) ще се състои на 12 декември в зала " Уембли " в английската столица. Първоначално мачът трябваше да се организира през лятото на 2020 година, само че беше отсрочен поради пандемията от ковид.

Разхлабването на противоепидемичните ограничения във Англия направи допустимо наличието на аудитория в залата. 1000 индивида ще могат да гледат конфликта за международните трофеи. За жал единствено хора с непрекъснат адрес в Англия ще могат да влязат в залата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР