Кубрат Пулев е все по-близо до мача си с Райдъл

...
Кубрат Пулев е все по-близо до мача си с Райдъл
Коментари Харесай

Пулев: Джошуа и Руис няма как да ме пренебрегнат

Кубрат Пулев е все по-близо до мача си с Райдъл Букър на 9 ноември, който ще е първа борба за него след краткотрайното лишаване на лиценза му на територията на Калифорния поради абсурда с целувката с Джени Суши.
В тази борба Пулев залага статута си на наложителен кандидат за международната купа във версия IBF. Ако не победи в нея, целият дълъг път, който извървя към този връх, ще се окаже безрезултатен, само че той е решен да се потвърди против американеца и да чака след това на мира спечелилия от мача сред Антъни Джошуа и Анди Руис за международната купа.
Българската звезда в бокса в тежка категория Кубрат Пулев приказва по всички настоящи въпроси към себе си в изявление за " България Днес ".
" Този мач с Букър е доста значим за мен. Не съм гледал доста негови мачове, тъй като няма толкоз срещи в интернет. Гледах три дуела. Добър боксьор. Мисля, че неговият растеж ще ми бъде комфортен, когато хвана дистанцията. "
На въпрос дали има гаранция, че точно той ще е идващият кандидат за купите, които ще пази спечелилия сред Джошуа и Руиз, Кобрата уточни, че няма по какъв начин да бъде подценен.
" Няма по какъв начин да ни подценен. Аз съм формален кандидат. Това са правила, които не може да се подминат. От Международната боксова федерация е дадена последна алтернатива да се бият на 7 декември. Ако нещо се случи, купата ще бъде отнета от Руис. Тогава ще би трябвало да се удрям за нея със идващия в ранглистата. Правилата са си правила. Нямаме потребност от повече гаранции, само че да не слагаме яденето преди тигана. Концентрирал съм се върху идния мач. "
Вижте цялостното изявление на Кубрат Пулев в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР