Кубрат Пулев е уверен, че в следващия си мач ще

...
Кубрат Пулев е уверен, че в следващия си мач ще
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Готов съм да се изправя срещу всеки, се изпречи на пътя ми

Кубрат Пулев е убеден, че в идващия си мач ще се изправи против Антъни Джошуа, а залогът ще бъде купата в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF).
 Договорът за мача Антъни Джошуа - Кубрат Пулев идва на следващия ден в България
Поясът е владеене на Антъни Джошуа, а българският боксьор е наложителен кандидат за него. След като британецът победи Анди Руис и си върна купата, промоутърът му Еди Хърн загатна, че идващият му мач може да е на стадиона на Тотнъм в Лондон и да е отбрана на една от четирите трофеи.

“Знам, че съм №1 в IBF. Има правила, които се съблюдават и аз съм идващият, който би трябвало да играе за купата. Дали ще е Джошуа или някой различен - няма значение за мен. Готов съм да се изправя против всеки, който се изпречи на пътя ми”, убеден е Пулев.
 Сарафа: Кобрата се направи на болен, когато му уредиха мач с Джошуа
В момента той се занимава с организацията на церемония вечер в Пловдив. Самият Кубрат няма да излезе на кръга за мач, само че ще бъде опора на брат си Тервел. На 14 декември той ще се боксира против американеца Дешон Уебстър за интернационалната купа в полутежка категория, версия Световна боксова асоциация (WBA).
btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР