Кубрат Пулев е сред боксьорите, от които световният шампион по

...
Кубрат Пулев е сред боксьорите, от които световният шампион по
Коментари Харесай

Пулев е в списъка от съперници на Джошуа за края на годината

Кубрат Пулев е измежду боксьорите, от които международният първенец по бокс в тежка категория на WBA, WBO и IBF Антъни Джошуа ще избира противника си за мач през ноември или декември.

Това разгласи промоутърът на британеца Еди Хърн. Той посочи, че приоритет за Джошуа е двубой за сливане на всички трофеи против първенеца на WBC Дионтей Уайлдър. Ако това не стане, разновидностите пред Джошуа са Пулев, Тайсън Фюри (Вбр), Александър Усик (Укр) и Дилиан Уайт (Вбр). Джошуа първо ще пази купите си против Анди Руис-младши (Мекс) на 1 юни в Ню Йорк.

" Планът е по-късно да направи мач през ноември или декември. Искаме Уайлдър, само че всичко, което чуваме от неговия щаб, не ни дава доста очаквания, че тази среща ще се реализира. Усик е контузен сега, само че евентуално ще стане кандидат по-късно и може мачът през декември да е против него. Може да е с Дилиан Уайт, който обаче би трябвало първо да бие Оскар Ривас. Може би Джошуа ще се бие с Фюри, а може би ще направи отбрана против Пулев, който е кандидат на IBF. Всичко може да стане ", сподели Хърн пред телевизия " Скай Спортс ".

Мениджърът посочи, че най-важното за Фюри, Уайт, Усик и Пулев е да завоюват идващите си мачове: " Това е най-важното, тъй като всичко се случва в тежка категория. Ако някой се подхлъзне, всичко завършва. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР