Кубрат Пулев е решил да се бръкне дълбоко за предстоящата

...
Кубрат Пулев е решил да се бръкне дълбоко за предстоящата
Коментари Харесай

Кобрата с драстични мерки в битката срещу Сушито

Кубрат Пулев е решил да се бръкне надълбоко за идната борба с цицорестата американка Джени Суши. Тя ще се води на два фронта – пред боксовата комисия на щата Калифорния, и настрана в съда. Хотарена написа, че българският боксор към този момент е наел мастита адвокатска адвокатска фирма, която да го пази и на двете места. Но ще си заплаща по цена, която е от 1000 $ на час.

На 14 май Кобрата и юристите му би трябвало да се явят пред боксовата комисия, която лиши краткотрайно лиценза му да се бие на територията на Съединени американски щати, до момента в който не прегледа случая. Пулев е упрекнат за полово малтретиране, откакто награби и целуна представящата се за кореспондентка Джени Суши пред камерата.

Адвокатите на Кобрата ще се изправят против нейна колежка Глориа Олред, която е отявлена феминистка и мъжемразка. Говори се, че зад жалбите на ВИП-проститутката Суши стои още цяла мрежа от организации на феминистки, джендъри, лесбийки и гейове от придвижването " MeToo ". Затова на Пулев ще му се наложи да си заплаща като поп. Освен в случай че не клекне пред рекета, на който го подлагат Джени с голото суши и нейната адвокатка. Те му желаят общо 600 000 $ за съглашение. От тях 300 хилядарки са за отдръпване на правосъдното обвиняване, и още толкоз за жалбата пред боксовата комисия.

Кобрата и мениджърите му били безапелационни, че няма да платят желаните над половин милион $. И по тази причина наели адвокатската фирма, която също дере кожи, само че не чак толкоз. Със сигурност юристите му ще пледират, че Пулев е бил предизвикан от евтината парцалеса. Джени Суши се умилкваше към него от самото начало с голямо деколте, от което нейните цици стърчаха на открито. А самата американка, която сякаш се чувствала осквернена, пристигна на купона след мача и се изреди да сяда в скутовете на приятелите на Кобрата и да им се натиска. Всичко това е снимано от камерите в хотела, както и обстоятелството, че Суши е ходила да прави секс в тоалетната с един от присъстващите. Именно на тези доказателства щяла да се крепи отбраната на Пулев. Освен това най-вероятно ще бъде показана здравна експертиза, че на кръга Кобрата е изгубил над половин литър кръв, противникът му Богдан Дину го млатил крепко в главата, и по този начин нашият не бил напълно с разсъдъка си.

Ако даде на Суши желаните 600 000 $, Кубрат ще загуби немалка част от положението си. От мача, след който целуна Джени с голото суши, той изкара 250 000 $, част от които обаче остава за хората от екипа му. Най-големия си хонорар – 1.45 милиона $, Пулев взе, откакто Владимир Кличко го размаза единствено за пет рунда на кръга в Хамбург.

Близки до Кобрата настояват, че той към този момент се вайкал пред тях в какъв капан са го вкарали. На всичкото от горната страна той към този момент търпи финансови загуби поради отнетия лиценз. Българинът беше един от разновидностите за противник на Антъни Джошуа на 1 юни, само че отпадна от листата, в който са други шестима боксьори.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР