Кубрат Пулев е категоричен, че загубата от Владимир Кличко го

...
Кубрат Пулев е категоричен, че загубата от Владимир Кличко го
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Загубата от Кличко ме направи по-добър боксьор


Кубрат Пулев е безапелационен, че загубата от Владимир Кличко го е направила по-добър боксьор. Българинът получи втори късмет да се бие за международната купа в супертежка категория и на 28 октомври ще се изправи против първенеца на WBA, IBF, и IBO Антъни Джошуа на " Принсипалити Стейдиъм " в Кардиф (Уелс).

И Антъни Джошуа, и Пулев са се били с някогашния владетел в дивизията Владимир Кличко, само че до момента в който англичанинът завоюва епичната борба на “Уембли ” през април, българинът беше нокаутиран от “Стоманения чук ” през 2014 година - неговата единствена загуба на професионалния кръг досега.

Кобрата обаче е безапелационен, че от загубите се учи повече, в сравнение с от успехите. Затова 36-годишният българин е уверен, че е повече от подготвен да се изправи против Джошуа.

“Не желая просто да кажа, че съм научил това или това от багра с Кличко. Аз научих доста неща. От една загуба човек научава повече неща, в сравнение с когато печели. Когато побеждаваш си мислиш, че си №1 и нищо повече не е належащо.

Загубата те кара да правиш от ден на ден и повече. Сега разбирам, че не бях подготвен за Кличко, може би бях прекомерно млад, само че в този момент моята подготовка е доста по-добра. Чувствам се по-силен и съм подготвен ”, съобщи Кубрат Пулев пред “Скай Спортс ”, представен от Спортал.

Българинът добави, че сега е отдал цялото си внимание на международния първенец. " Гледам Джошуа повече, в сравнение с съм го правил с всеки различен боксьор. Виждам какво прави добре, само че виждам и неговите недостатъци - изследвам го. Всеки би трябвало да се учи, без значение дали става въпрос за мен, Антъни Джошуа или някой различен. Когато човек споделя, че знае всичко, той лъже.

Когато Кличко се би с Антъни Джошуа, възможностите бяха 50:50. Но Владимир не се приготви вярно. Той мислеше, че ще победи Джошуа без проблеми. Човек се учи от загубите. Сега аз упражнявам на драго сърце, подготовката ми е съсредоточена, мощна и интелигентна - подготвен съм. ”

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР