Кубрат Пулев е извън списъка с потенциалните съперници на Антъни

...
Кубрат Пулев е извън списъка с потенциалните съперници на Антъни
Коментари Харесай

Елиминираха Кубрат Пулев от списъка с евентуалните съперници на Джошуа

Кубрат Пулев е отвън листата с евентуалните противници на Антъни Джошуа за дебютния му мач в Съединени американски щати. Това се разбра от изказване на промоутъра на международния първенец Еди Хърн пред ESPN. Британецът уточни шест разновидността за дуела в Ню Йорк.

Джошуа трябваше да се изправи против непобедения в 24-те си мача на професионалния кръг Джарел Милър. 30-годишният американец обаче беше махленски в приложимост на допинг. Той даде позитивна проба за кардарин на 20 март.

Въпреки това дуел на 1 юни в " Медисън скуер гардън " сигурно ще има. Джошуа в никакъв случай не се е боксирал отвън Англия и твърдо желае идната му среща да е в Съединени американски щати, откакто предходната година подписа контракт с набиращата скорост онлайн платформа DAZN.

Джошуа ще заложи и четирите си международни трофеи - на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO), като към момента се търси противник. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР