Кубрат Пулев е готов да се изправи срещу Антъни Джошуа

...
Кубрат Пулев е готов да се изправи срещу Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Не виждам проблем мачът с Джошуа да се проведе и без публика

Кубрат Пулев е подготвен да се изправи против Антъни Джошуа на 20 юни в Лондон, без значение че се чака мачът за международната купа в тежка категория да бъде отсрочен поради пандемията от ковид. Кобрата гостува в " Шоуто на Николаос Цитиридис " по bTV и съобщи, че за него не е проблем да излезе на кръга на закрепената дата.

" Щом съм здрав, значи съм подготвен да се удрям. Всички в света на спорта би трябвало да се нагаждаме съгласно обстановката. Мачът с Джошуа може да се организира и без аудитория. Телевизиите ще платят, хората ще гледат, затова от финансова позиция няма проблем мачът да се организира. Да, без хора по трибуните шоуто няма да е същото, само че от нас се желае да излезем и да играем ", сподели Пулев.

" Целта ми е международната купа. В персонален проект фантазията ми е да имам деца. Не считам, че първо би трябвало да се откажа от спорта, с цел да основа семейство ", показа най-хубавият ни боскьор.

Той разяснява и ограниченията на страната в битката против разпространяването на ковид, като прикани хората да бъдат дисциплинирани, само че никога да не изпадат в суматоха.

" Генерал Мутафчийски е прав, хората би трябвало да са дисцилинирани. Вирусът не е за подценяване, само че не трябва и да се позволява неуравновесеност. Просто би трябвало да се пазим. Много хора са изкарали ковид на крайник. Преди няколко дни ми пареха очите и се замислих, че може и аз да съм го изкарал. Важно е обаче да се внимава и за положението на стопанската система. Да не разрешаваме на коронавирусът да я бутне, тъй като тогава може да стане ужасно. Трябва да сме единни и задружни. И да бъдем ръководени от умни хора, които взимат верните решения ", прикани Пулев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР