Кубрат Пулев демонстрира високо самочувствие при първото си изказване след

...
Кубрат Пулев демонстрира високо самочувствие при първото си изказване след
Коментари Харесай

Кубрат Пулев смята, че е по-добър от Джошуа, Уайлдър и Фюри

Кубрат Пулев показва високо самочувствие при първото си изявление след подписването на контракта с Боб Аръм и промоутърската компания " Топ Ранк ". Боксьорът счита, че има 5-6 доста мощни боксьори след отдръпването на Владимир Кличко, само че акцентира, че е по-добър от тях.

" Много съм благополучен да съм тук и да работя с " Топ Ранк ". Започвам да упражнявам тук и мисля, че ще имаме огромно бъдеще дружно ", съобщи родният боксьор при подписването на контракта си с американскаат промоутърска компания.



" След ерата Кличко в този момент е доста забавно. Имаме 5-6 топ боксьори. Аз съм тук, ще се удрям тук. През идната година ще се опитам да стана международен първенец тук. Джошуа, Фюри са положителни боксьори. Тайсън, не Хюи. Защото аз победих Хюи Фюри, може би идващия път – Тайсън. И Джошуа, и Фюри са положителни боксьори. Уайлдър също. Но няма толкоз добра техника. Мисля, че аз съм по-добър. "

Боб Аръм сподели, че чака Пулев да стане международен първенец през 2019-а година и разгласи, че работят по организирането на мач на Кобрата до три месеца.

" Запомнете този ден, тъй като през 2019-а ще видите нов международен първенец ", сподели 87-годишният американец./ Бтв

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР