Кубрат Пулев демонстрира многостранния си спортен талант. След като вече

...
Кубрат Пулев демонстрира многостранния си спортен талант. След като вече
Коментари Харесай

Кобрата е страховит и на футбол, вкара пет гола в един мач

Кубрат Пулев показва многостранния си състезателен гений. След като към този момент се е потвърдил като доста мощен боксьор и ловък шахматист, в този момент Кобрата показва и прелестни качества на футболния терен. Той вкара пет гола за Пулев Тийм в мач против футболния тим на Министерството на финансите. Четири пъти се разписа брат му Тервел, а олимпийският медалист от Атина 2004 Борис Георгиев приключи с две попадения. Срещата приключи при еднакъв резултат, а за това свидетелства и обява на водача на финансите – известният Кирил Евтимов, във „ Facebook “. След края на мача Кубрат Пулев подписа и огромно количество картички за финансистите и техните другари.

ЕТО КАКВО НАПИСА КИРИЛ ЕВТИМОВ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА
В мега паметен футболен конфликт късно нощес тимът на Министерството на финансите (МФ) устоя на невероятното напрежение и физическа мощност против отбора на боксовата икона Кубрат Пулев (Пулев тийм) като дуелът приключи с гросмайсторско реми 11-11. В студеното и мразовито време финансиситите не се дадоха на боксовите страшилища, които биха уплашили 99% от популацията на Земята. За МФ играха следните смелчаци: Кирил Евтимов, Велин Пеев, Даниел Миланов, Жоро Николов, Добромир Луканов и стражът Ивайло Соколов-Соки. Пулев тийм разтрепери своите съперници с имената на капитанът Кубрат Пулев, не по-малко известният му брат Тервел, бронзовивият олимпийски медалист от Атина 2004 Борис Георгиев и други. Ценни препоръки от страничната линия даваше предприемача Делян Манолов.
След внимателно начало финансистите с помощта на своята добра заварка и обиграност съумяха да поведат с 3-0 след хеттрик на голмайстора Велин Пеев. Чрез ловък психически метод добит в многочислените тежки борби на кръга спортистите съумяха последователно да изравнят играта и да запазят отдалеченост в мача. В тези момента се открои себераздаването, бързината и физическата мощност на Тервел Пулев, който покриваше целия терен и сподели футболни умения, на които би завидял и футболист от Първа професионална лига. В този темп завършиха и първите 45 минути при резултат 6-4 за отбора на МФ, за който отлични усещания със сърцата си игра оставиха Дани Миланов, Жоро Николов и Добри Луканов.
Благодарение на своя водач Кубрат Пулев, който ловко ръководеше играта на тима си в началните минути на второто полувреме спортистите натиснаха газта и заредиха едно след друго голям брой рискови положения пред блестящия Иво Соколов. Във правилен асистент на Соки се трансфораха и гредите, които бяха неведнъж нацелени от Борката Георгиев, който бе пренесъл своята експедитивност и на зеления килим. От тук до края на мача крайният излаз бе като във филм на Хичкок. Хеттрик на Кирил Евтимов бе незабавно обезщетен от подобен на Кубрат. В последна сметка физическата подготовка на Пулев тийм, който като в известна реклама за акумулатори можеше да тича с часове стопи задатъка на финансистите за крайния резултат 11:11. Двата тима се схванаха да разрешат разногласието в последваща среща, като финансистите изрично отхвърлиха тя да е на боксовия кръг.
Реализатори за МФ: Велин Пеев-6 гола, Кирил Евтимов-4 гола и Жоро Николов-1 гол;
Реализатори Пулев тийм: Кубрат Пулев-5 гола, Тервел Пулев-4 гола и Борис Георгиев-2 гола.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР