Кубрат Пулев беше наказан за шест месеца със спиране на

...
Кубрат Пулев беше наказан за шест месеца със спиране на
Коментари Харесай

Пулев обмисля ответен иск срещу Джени Суши

 Наказаха Кубрат Пулев за шест месеца, пращат го на терапия  Кобрата пред комисията: Извинявам се на Джени Суши, само че я усещах като другарка
Кубрат Пулев беше осъден за шест месеца със прекъсване на правата поради прословутата целувка с американската кореспондентка Дженифър Равало след успеха му над Богдан Дину на 23 март.

Той беше санкциониран и с 2500 $, а до 22 юли би трябвало да премине стратегия за предварителна защита на половото принуждение над дамите в медиите. След това той още веднъж ще бъде изслушан от Атлетическата комисия на Калифорния, която ще реши дали към този момент осъзнава дейностите си от онази вечер.

В диалог по скайп пред bTV Кубрат показа, че е получил препоръки да заведе срещуположен иск против известната като Джени Суши кореспондентка и не отхвърля изцяло такава опция.

“Всичко мина съвършено, това решение и чакахме. Имаше нападки, рев, плач. Джени Суши се разплака, искаше да бъде по-драматично. Наказанието ми не е тъкмо шест месеца, тъй като на 22 юли ще има ново чуване. Трябва да мина проби по тематиката.

Говорих обстойно и нашироко пред комисията. Тя, Суши, от своя страна не отговаряше на въпросите на юристите и комисията. Тя имаше избор за това, само че когато човек не крие нещо, дава отговор. Относно публикуваните от щаба ми видеа за държанието, споделиха, че това няма отношение към тематиката.

Аз й се извиних, споделих, че скърбя. Запознах се и с нейната адвокатка Глория Олред. Нямам неприятни усеща към тях, макар че ме нападат. С Джени Суши не сме се поздравявали преди чуването. Не можех да допускам, че споделя неща, които не са тъкмо по този начин.

Много хора в залата, които са очевидци на случилото се, се смееха и бяха в неразбиране по какъв начин може да приказва такива неща. Това са хора, които са участвали и знаеха какво стана. Много от нещата бяха спестени. Ако бяха говорили, целия свят щеше да разбере каква е. Не знам дали ще предявяват някакъв иск против мен.

Но доста хора ме поучават аз да заведа подобен. Не знам, ще забележим. Според мен всичко ще свърши дотук от нейна страна. Не знам детайлности за програмата, която би трябвало да навестявам.

Това наказване ми трансформира проектите да се удрям през лятото в Лас Вегас. Не е редно това, което направих и за в бъдеще ще бъда още по-усъвършенстван и по-добър. Благодаря на всички, които ме подкрепяха през това време, в този сложен за мен миг ”, сподели Кобрата в ефира на bTV.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР