Кубрат Пулев алармира чрез фейсбука си, че се пречи всячески

...
Кубрат Пулев алармира чрез фейсбука си, че се пречи всячески
Коментари Харесай

Кобрата гневен: Нарочно не продават билети за България

Кубрат Пулев сигнализира посредством фейсбука си, че се пречи по всякакъв начин на продажбата на билети за български почитатели за мача му с Антъни Джошуа. Срещата е на 28 октомври в Кардиф, до нощес бяха разграбени 70 000 места от общо 74 000.

" Всеки български IP адрес е с блокиран достъп до онлайн продажбата на билети за мача. Българите в България, които към момента желаят да си купят билети за мача сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на 28-ми октомври в Кардиф, са лишени от тази опция! ", написа Кобрата.

" Обръщам се към всички хора, които желаят да ме поддържат в мача против Антъни Джошуа. Днес научих за този проблем и съм доста заинтригуван! Не желая да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и желаят да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани преднамерено!

Ще направя всичко допустимо тази долна постъпка да бъде поправена незабавно! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф ", по този начин Кубрат Пулев разяснява обстановката със неразрешения достъп до продажбата на билети от България.

Линкът за онлайн продажбата е: https://www.stubhub.co.uk/joshua-pulev-seat-locaton.

Ето какво написа обаче другар на OFFNews още през вчерашния ден следобяд. " Процедурата беше чудовищна, бях 8468-ми на опашката в 12.00 часа на обяд. 2 пъти системата ме отхвърли, само че най-после - да ", написа ни Христо, който има скъпоценните билети.

Така че по-скоро Кобрата може би е е измамен. Просто уредниците са се видели в знамение от поръчките и са стопирали тези от България. Едва ли е преднамерено и ориентирано против Пулев. А и няма проблеми за стотиците хиляди българи на Острова да купят билети, защото е разумно те да проявят максимален интерес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР