Кубрат Пулев (25 победи, 1 загуба, 13 нокаута) ще се

...
Кубрат Пулев (25 победи, 1 загуба, 13 нокаута) ще се
Коментари Харесай

Историческият сблъсък между Кубрат Пулев и Хюи Фюри пряко в ефира на Diema Xtra и Play Diema Xtra

Кубрат Пулев (25 победи, 1 загуба, 13 нокаута) ще се изправи против първенеца на Англия Хюи Фюри (21 победи, 1 загуба, 11 нокаута) в исторически елиминационен мач на 27 октомври в зала „ Арена Армеец “. Победителят от дуела ще завоюва статута на формален кандидат за международната купа, версия Международна боксова федерация (IBF). Боксовият театър ще включва седем дуела и у нас ще се предава по Diema Xtra и Play Diema Xtra. В тактиката на спортните канали, част от нова Броудкастинг Груп, е разпространяването на първокласно и разнообразно спортно наличие в HD качество.

В Съединени американски щати мачът ще се излъчва директно по един от най-големите телевизионни канали - ESPN, а правата за излъчването във Англия се държат от промоутъра на Хюи Фюри - Мик Хенеси.
Пулев и Фюри дадоха отговор на въпросите на близо 50 медии през днешния ден на специфична конференция.
 конференция NOVA
„ Освен в България, Съединени американски щати и Англия, мачът ще се излъчва в най-малко още двадесет страни, като се надявам, че ще се гледа съвсем на всеки континент “, сподели Ивайло Гоцев, новият промоутър на Кубрат Пулев по време на конференцията през днешния ден.-->

Кубрат Пулев показа, че няма самообладание за дуела и “едва се удържа с двата крайници на спирачките ”. „ Радвам се, че този мач ще се организира пред българска аудитория. Харесвам всички хора, само че за мен българската аудитория е значима, тъй като имам българска кръв. Смятам, че съперникът ми е доста сериозен. Имам още два месеца, с цел да се приготвя. Той може да е бъдещето на бокса в тежка категория, само че преди този момент би трябвало да мине през мен “ , сподели Пулев по време на конференцията през днешния ден.
 Кубрат Пулев NOVA
Треньорът на Кубрат, Ули Вегнер уточни, че рядко е виждал в дългогодишната си кариера толкоз целенасочен и безрезервен човек като Кубрат. Вегнер сподели, че застава напълно зад него, тъй като Пулев желае да победи непременно в името на българската аудитория.

„ Кубрат е доста добър, само че аз съм тук, с цел да победя. Разполагам със силата и опцията да го направя и по-късно ме чака Джошуа “ , съобщи Хюи Фюри . Той показа, че е идвал преди 14 години у нас по фамилна линия, само че за първи път е тук в професионално качество.

Последният медалист за България в бокса от олимпийски игри, носителят на бронзово отличие от Лондон 2012 Тервел Пулев (11 победи с 11 нокаута) ще се боксира пред родна аудитория за най-престижния приз в професионалната си кариера - европейската купа в полутежка категория. Негов противник ще бъде Леонардо Брузесе (19 победи, 5 загуби, 6 победи с нокаут).

Тервел Пулев сподели, че за разлика от други трофеи, той ще се боксира за европейската, която няма опция и ще се радва тя да остане в България. „ Няма да се концентрирам върху съперника, а върху подготовката си “, добави още Тервел.
 Тервел Пулев NOVA
Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР