Кубрат Пулев (25-1, 14 КО) все още е много заинтересован

...
Кубрат Пулев (25-1, 14 КО) все още е много заинтересован
Коментари Харесай

Зауерланд: Пулев все още иска да се бие с Антъни Джошуа

Кубрат Пулев (25-1, 14 КО) към момента е доста заинтригуван от борба с първенеца в тежка категория на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 КО). Това съобщи промоутърът на българина Нисе Зауерланд.

Кобрата и британецът трябваше да се бият през октомври предходната година пред 78 000 фенове на “Принсипалити Стейдиъм” в Кардиф, Уелс, само че единствено две седмици преди плануваната дата кандидатът се отдръпна поради травма, получена по време на подготвителния лагер.

" Той към момента е в топ 4 на най-хубавите боксьори в тежка категория на планетата, тъй че дуелът против Антъни Джошуа към момента не е пропуснат. Разбира се, Пулев желае да се бие с Джошуа, само че не знам дали самият Джошуа желае това. За Кубрат това е огромна борба. Днес за всеки в тежка категория Джошуа е заветна цел ", съобщи Нисе Зауерланд.

" В момента сме заети да планираме идната стъпка на Пулев. Той несъмнено беше доста отчаян от отдръпването си толкоз покрай борбата. Огромно събитие, като същото време щеше да получи огромен хонорар ", добави промоутърът на Кобрата.

" Сега, когато Мануел Чар има една от купите, той се трансформира в забавен съперник за Кубрат ", сподели още Нисе Зауерланд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР