Кубрат и Тервел Пулеви са по-тежки от съперниците, срещу които

...
Кубрат и Тервел Пулеви са по-тежки от съперниците, срещу които
Коментари Харесай

Кубрат и Тервел по-тежки от тазвечершните опоненти

Кубрат и Тервел Пулеви са по-тежки от противниците, против които ще се изправят тази нощ в зала " Хангара " в Коста Меса, Калифорния.

Кобрата, който е притежател на Интерконтиненталната купа на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория и формален кандидат за международната купа на Международната боксова федерация (IBF), ще преследва своята 27-ма победа против румънеца Богдан Дину (18 победи, 14 с нокаут и 1 загуба). Срещата сред двамата ще е " черешката на тортата " на галавечерта.
Румънец се съгласи на мач с Кобрата Промоутърът на Богдан Дину твърди, че е станало неразбирателство
Часове преди събитието кантарът сподели, че българинът тежи тъкмо 113,3 кг, а противникът му е 108,6 кг.



Двамата са се срещали преди 12 години на аматьорско равнище. Тогава Кобрата стана победител по точки. Мачът довечера ще е от извънредно значение за лидерската позиция на Пулев в ранглистата на IBF, както и за статута му на формален кандидат за международната купа в тежка категория, която е владеене на Антъни Джошуа.
Да тренираш с братя Пулеви (ВИДЕО) Кубрат и Тервел изнесоха открит урок на десетки деца в Калифорния
По-малкият брат на Кубрат - Тервел, също ще се боксира по време на галавечерта в Калифорния. Той се изправя против американеца Мич Уилямс. Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон през 2012 година е непобеден на професионалния кръг след 12 мача. Той тежи 94,2 кг, а противникът му - 90,6 кг.
View this post on Instagram
#losangeles #fight #ready #pulev #williams #bulgaria #usa

A post shared by Tervel Pulev (@tervelpulev) on Mar 22, 2019 at 7:56pm PDT

Мачът на Тервел ще е при започване на събитието и ще стартира към 3:00 ч. сутринта в неделя (24 март), до момента в който срещата на Кобрата е последна в програмата и се чака след 5:00 ч. българско време.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР