Кубрат 2016 (Кубрат) загуби у дома от по-силния тим на

...
Кубрат 2016 (Кубрат) загуби у дома от по-силния тим на
Коментари Харесай

Спартак 1918 громи като гост

Кубрат 2016 (Кубрат) загуби вкъщи от по-силния отбор на Спартак 1918 (Варна) в мач от ХII-тия кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група.

Двубоят се игра под непрекъснат дъжд, който затрудни много футболистите изключително през втората част на мача. Още първоначално гостите от Варна простреляха вратата на Кадир Кьок. Едва почнали мача Янчо Андреев прати топката в мрежата на кубратчани. В 12-та мин. след удар на Янаки Смирнов топката нацели гредата на домакините, последва добавка на Янчо Андреев и резултата набъбна на 2:0.

В началото на втората част варненци вкараха нов гол. Негов създател стана в 47-та мин. Георги Георгиев след компактен удар от към 20 метра. Надмощието на Спартак 1918 (Варна) на футболния терен беше материализирано с още един гол във вратата на Мустафа Кьок, осъществено от Янаки Смирнов в 58-та мин. след безредие в наказателното поле на кубратчани.

Победата прати Спартак 1918 (Варна) на трето място в класирането – с равни точки със втория Черноморец (Балчик).

В идващия кръг Кубрат 2016 гостува на Септември 98 (Тервел), до момента в който Спартак 1918 (Варна) приема вкъщи в борба за челото Черноморец (Балчик).

Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР