Кубинска музикална танцова панорама Ecos Company идва за първи път

...
Кубинска музикална танцова панорама Ecos Company идва за първи път
Коментари Харесай

Благоевград е домакин на Кубинска танцова панорама

Кубинска музикална танцова гледка „ Ecos Company ” идва за първи път в Благоевград. Събитието ще се организира на 25 ноември от 19:00 часа в зала „ Пейо Яворов “. Благоевградската аудитория ще стане част от магията на кубинската музика и танц и личния език на “Ecos ”- актуален и изпълнен със смесени обичайни ритми, като румба, наследник, болеро, блус, джаз и фламенкови ритми.

Концертът им в Благоевград е част от турнето им. По време на обиколката те ще посетят страни, като Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Албания, България и Гърция.

“Ecos Company ” взе участие в няколко интернационалните събития, измежду които “Фестивални храмове ” в Абу Даби 2012, “Фестивал на изкуствата ” Кувейт 2013, турне – шест месеца в Анталия, Турция 2017 и най-важните театри в страната.

“Ecos Company ” е учредена в Куба през 1999 година от опитна група танцьори и музиканти. Принадлежи към танцовия център “Хавана ” на Националния съвет по театрални изкуства към Министерството на културата на Куба.

Билети може да намерите в мрежата на Eventim.bg.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР