Ксенофобските туитове на президента Доналд Тръмп противоречат на това, което

...
Ксенофобските туитове на президента Доналд Тръмп противоречат на това, което
Коментари Харесай

Меркел критикува Тръмп за ксенофобия

Ксенофобските туитове на президента Доналд Тръмп " опонират на това, което прави Америка велика ". Това съобщи немският канцлер Ангела Меркел, като изрази взаимност с четирите конгресменки от Демократическата партия - Александрия Окасио-Кортес от Ню Йорк, Илхан Омар от Минесота, Аяна Пресли от Масачузетс и Рашида Тлаиб от Мичиган, представляващи етнически малцинства, нападнати вербално от американския водач.
" Твърдо се дистанцирам от (атаките) и изпитвам взаимност към нападнатите дами ", сподели тя, добавяйки, че съгласно нея " силата на Америка е в това, че хора от друг (произход) способстваха за това, което прави страната велика “.
Припомняме, че в Конгреса към този момент беше гласувана резолюция, осъждаща " расизма " на Тръмп, както и че поради абсурда се стигна до гласоподаване за процедура по импийчмънт, само че такава не беше стартирана заради голямата съпротива против такова решение. От четирите жени-конгресмени, известни с прякора " Отбора ", най-популярна е Александрия Окасио-Кортес - с самодейността Green New Deal, за която можете да научите повече ТУК!
Как избухна абсурдът - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР