Крушката се монтира в стандартно гнездо E27 и може да

...
Крушката се монтира в стандартно гнездо E27 и може да
Коментари Харесай

360° Bulb Camera – елегантна камера за сигурност в дома

Крушката се инсталира в общоприетоо гнездо E27 и може да се употребява както за отдалечено видеонаблюдение със смарт телефон, по този начин и за осветяване

360° Bulb Camera е невероятна камера за отдалечено видеонаблюдение във тип на крушка

Безжичните камери са извънредно налично и комфортно средство за видеонаблюдение на жилища и офиси отвред и когато и да е, с помощта на интернет и мобилните приложения. Тези устройства могат да се инсталират дискретно и да ни демонстрират във всеки миг какво се случва в дома ни.

Можете да организирате домашна система за видеонаблюдение посредством 360° Bulb Camera – невероятна камера във тип на крушка, която се предлага в онлайн магазина Cafago единствено за €18,62 с ваучър за отстъпка L1870S при поръчки до края на октомври (цената без отстъпка е €24,88). „ Крушката “ поддържа предаване на видео с резолюция HD 1080P през безжична W-iFi връзка към мобилното приложение на смарт телефона.

360° Bulb Camera се инсталира извънредно елементарно – както осветителна крушка

Това е 360-градусова панорамна камера във тип на крушка, която се слага в общоприетоо гнездо E27 и с изключение на видеонаблюдение обезпечава меко нощно LED осветяване в жилището с мощ 3W. Камерата-крушка се свързва безжично към Wi-Fi рутер и предава към смарт телефона на потребителя качествено изображение от помещението, което може да бъде разграничено на до 6 елементи.

360° Bulb Camera е многофункционално устройство с поддръжка на двупосочна аудио връзка, вграден датчик за засичане на придвижване в помещението и изпращане на тревога към смарт телефона на потребителя, както и със слот за карти памет за непрестанен запис на видео, когато няма мрежова връзка. Разбира се, прибавяме към всичко това и потребната функционалност за осветяване, която може да се ръководи отдалечено.

Когато засече придвижване в помещението, 360° Bulb Camera изпраща тревога към смарт телефона на потребителя

Камерата е извънредно лесна за инсталиране, сходно на осветителна крушка, и е способна да следи всичко в помещението, с помощта на зрителен обсег от 185° хоризонтално и 185° отвесно. Работи със общоприетоо захранващо напрежение AC 100-240V / 50-960Hz, а междинният й живот е 20 000 часа.

360° Bulb Camera е налична за поръчки до края на октомври на цена от €18,62 , която е годна при потребление на ваучър за отстъпка L1870S в онлайн магазина Cafago. Камерата-крушка тежи към 220 грама и се доставя до клиентите в комплект с винт, владетел и управление за потребителя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР